Features voor optimale
social media management

Met de functionaliteiten van Spotler Social beheer je
eenvoudig je social media kanalen

Image

Social publishing met een plan

In het Spotler Social platform kun je gemakkelijk al je accounts van jouw organisatie, merk of winkel koppelen en beschikbaar maken voor het creëren, inplannen en publiceren van je posts. Uiteraard met UTM tags voor de meetbaarheid van je resultaten. En net zoals bij Facebook en LinkedIn, is het mogelijk om je posts af te stemmen op specifieke doelgroepen. Met de overzichtelijke interface, zie je in één oogopslag hoe je post eruit komt te zien voor elk social media platform. Handig als je meerdere posts tegelijkertijd wilt posten via verschillende kanalen.

Al jouw social en onsite kanalen in één overzichtelijke oplossing gekoppeld

Chat dark blue
Facebook dark blue
Instagram dark blue
LinkedIn dark blue
Twitter X dark blue
WhatsApp dark blue

Behoud overzicht en inzicht

Via de handige kalender behoudt je overzicht wanneer je wat via welk kanaal gaat communiceren. Uiteraard kun je per kanaal filteren en wordt ieder kanaal in een eigen kleur weergegeven. Wel zo overzichtelijk. Behalve overzicht bieden we met Spotler Social ook inzicht. We laten je zien hoe je accounts zich ontwikkelen qua fans/volgers-groei, maar ook het aantal impressies van publicaties en natuurlijk de engagement (kliks, likes, shares, comments) voor je publicaties.

Creëer krachtige posts

Domineer jouw social media game met onze Post-optimalisatie. Of je nu meer kliks, een groter bereik of betere interactie wilt, wij bieden het juiste advies om je doelen te behalen. De Post Optimiser geeft je voor elk platform een aangepast advies. Met deze functionaliteit maak jij beter presterende social media posts binnen no-time.

Ga het gesprek aan met jouw fans en volgers

Als jouw fans, volgers en klanten reageren op de posts die je plaatst, dan kun je via Spotler Social webcare toepassen. Door alle online klantcommunicatie per kanaal in één helder dashboard bij elkaar te brengen behoud je overzicht. Maar dat niet alleen. Je bespaart tijd omdat je niet van platform naar platform hoeft te switchen om te kunnen reageren op reacties van jouw achterban. Zo werk je snel en efficiënt.

Gemakkelijk beheer van media

Slimme marketeers willen niet iedere keer een nieuwe afbeelding maken bij een post. Ze willen een databank aanleggen waarin je alle gebruikte media kunt beheren en nieuwe afbeeldingen en video’s kunt toevoegen om vanuit hier snel een gemakkelijk de juiste image bij de juiste post toe te kunnen voegen.

Meten is weten

Met onze gebruiksvriendelijke dashboards, intelligente grafieken en uitgebreide rapportages ben je altijd real-time op de hoogte van wat er speelt. Krijg waardevolle inzichten, visualiseer en analyseer gemakkelijk gegevens en deel statistieken met je team.

WhatsApp Business en Live Chat

Binnen Spotler Social kun je als add-on ook WhatsApp Business als klantcontactkanaal integreren. De WhatsApp API biedt de mogelijkheid om met meerdere gebruikers WhatsApp-berichten te beantwoorden. Door de integratie komen alle berichten overzichtelijk binnen naast je social media kanalen. Op dezelfde manier kun je als add-on een kanaal toevoegen voor je live chat op je website.

Spotler Social App: altijd en overal toegang

Plan, bewerk en publiceer nieuwe content waar je ook bent via de mobiele App (voor iOS en Android) van Spotler Social. Deel direct berichten, foto’s en video’s met je volgers en beantwoord snel en gemakkelijk vragen, allemaal vanaf je mobiele apparaat. Op deze manier blijf je altijd in contact, ook als je een keer niet achter je laptop zit te werken.

Plan een online demo in

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Spotler Social? Plan dan vrijblijvend een online demonstratie in. Onze adviseurs laten je graag de software zien en beantwoorden al je vragen.

Image
Go to top
Direct Contact