Spotler Social
Pakketten voor social media beheer

Breid je klantcontact­mogelijkheden uit met onze handige add-ons

Image

Het standaardpakket Spotler Social

Spotler Social bevat handige functionaliteiten om je social media kanalen te beheren. De software helpt je om posts te creëren en in te plannen. Onze handige Post Optimiser geeft je bovendien tips om je tekst te verbeteren. Daarnaast biedt onze webcare module je de mogelijkheid om eenvoudig in gesprek te komen met je fans en je volgers. Het standaardpakket bevat nog meer handige functionaliteiten.

Bekijk alle functionaliteiten

Add-on: WhatsApp Business

Met deze handige add-on kun je WhatsApp ook inzetten als kanaal om eenvoudig in gesprek te komen met je doelgroep. WhatsApp is erg laagdrempelig en dit klantcontactkanaal wordt graag gebruikt. Je kunt met deze add-on met meerdere gebruikers tegelijk chatten. In de interface worden de berichten overzichtelijk naast elkaar getoond.

Add-on: Live Chat

Een laagdrempelige manier voor je doelgroep om met je in contact te komen is Live Chat. Deze manier heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een eenvoudig, maar ook krachtig kanaal. Met onze add-on heb je Live Chat zo toegevoegd aan je website. Je hoeft hiervoor alleen maar een script aan je website toe te voegen en het werkt. Vervolgens kun je vanuit onze interface meerdere gesprekken voeren met je websitebezoekers.

Al jouw social en onsite kanalen in één overzichtelijke oplossing gekoppeld

Chat dark blue
Facebook dark blue
Instagram dark blue
LinkedIn dark blue
Twitter X dark blue
WhatsApp dark blue

Plan een online demo in

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Spotler Social? Plan dan vrijblijvend een online demonstratie in. Onze adviseurs laten je graag de software zien en beantwoorden al je vragen.

Spotler demo
Go to top
Direct Contact