Haal meer uit Spotler met automatische campagnes

Door de Spotler Automation workshop krijg je de basis mee voor het inrichten van automatische campagnes. De workshop laat zien hoe verschillende event-driven e-mailcampagnes eruitzien, hoe multistep-campagnes worden inricht, wat triggers en flows zijn en hoe je al die mooie campagnes inricht in Spotler.

Resultaat workshop

Naar aanleiding van de Spotler Automation workshop heb je het volgende geleerd:

  • Je weet wat er komt kijken bij e-mail marketing automation.
  • Je weet hoe het opzetten van een campagne werkt in Spotler.
  • Triggers, campagnestappen, -flow en -scope en dynamische content zijn bekende begrippen en je weet ermee te werken.
  • Je hebt inspiratie opgedaan over de inrichting van verschillende campagnes en de verschillende mailings die onderdeel kunnen uitmaken van zo’n automatische campagne.
  • Je hebt je eigen automatische campagne uitgedacht.

Ook een Spotler Automation workshop volgen?

Deze workshop is geschikt voor alle marketeers en communicatieprofessionals die meer willen dan alleen het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief. Uitgangspunt van de workshop is het optimaal kunnen inzetten van ons softwareproduct Spotler Automation.

Spotler Module Automations

Opzet workshop

De workshop bestaat uit drie delen. Het eerste deel is een e-course die je individueel en in je eigen tijd volgt. De e-course leert je om te werken met de basisbeginselen van automatische campagnes: triggers, acties, condities, campagnefilters, campagneflows en hoe je dit aanpakt in Spotler.

Het tweede deel is een gezamenlijke workshop waarin je inspiratie krijgt en oefent met de inrichting van verschillende campagnes. Het derde en laatste deel bestaat uit een gerichte afspraak met een Customer Success Manager van Spotler om gezamenlijk jouw eerste automatische campagne in je eigen account live te zetten.

Trainers uit de praktijk

Onze trainingen worden verzorgd door onze eigen medewerkers. Zij weten immers als geen ander hoe onze software in elkaar steekt en hoe je Spotler het beste kunt inzetten voor je e-mail marketingactiviteiten. Alle trainers van Spotler zijn online specialisten die uiteraard dagelijks met Spotler werken. Verder krijgen zij logistieke en didactische ondersteuning van het team Educatie & Communicatie.

Workshop automation volgen

Meestal maken wij tijdens de onboarding van je account afspraken over het volgen van één of meerdere van onze trainingen. In dat geval worden de trainingskosten niet separaat gefactureerd. Verder is al het cursusmateriaal inbegrepen.

Data en inschrijven
Go to top
Direct Contact