Basis producttraining Spotler en best practices vergroten van resultaten

Het doel van de training is binnen één middag leren hoe je een professionele nieuwsbrief opstelt. Aan de hand van een trainingsaccount met een handig cursusboek vol praktische tips en oefeningen én onder begeleiding van een Spotler trainer heb je dit volbracht.

Resultaat training

Naar aanleiding van de training heb je het volgende geleerd:

  • Je weet hoe je moet inloggen, hoe de interface en startpagina werken en je kent alle modules van Spotler.
  • Je hebt in zes handige stappen je eigen nieuwsbrief opgesteld, klaargezet en verstuurt naar je eigen inbox.
  • Je hebt afbeeldingen geüpload en bewerkt.
  • Je weet hoe je een A/B test inricht en hoe je eenvoudig een online formulier maakt.
  • Je weet hoe je de rapportage van je verstuurde mailings interpreteert en welke ratio’s het succes van je mailing bepalen.
  • Wanneer je het product eCommerce hebt, dan heb je ook geleerd hoe je 5 kant-en-klare campagnes inricht waarmee je meer omzet uit je webshop haalt: de verlaten-winkelwagencampagne, de product review campagne, de win back campagne en de welkomst- en verjaardagscampagne.

Ook een training volgen van Spotler?

Deze training is geschikt voor alle beginnende Spotler-gebruikers. Het is onze basistraining in het leren werken met Spotler Professional en Spotler eCommerce. Maar ook als je voor het eerst aan de slag gaat in Spotler Automation en je kent onze software niet, dan begin je met deze training. Ga je uiteindelijk aan de slag met automatische campagnes? Dan hebben we de vervolgworkshop Spotler Automation.

Data en inschijven
Basis producttraining

Trainers uit de praktijk

Onze trainingen worden verzorgd door onze eigen medewerkers. Zij weten immers als geen ander hoe onze software in elkaar steekt en hoe je Spotler het beste kunt inzetten voor je e-mail marketingactiviteiten. Alle trainers van Spotler zijn online specialisten die uiteraard dagelijks met Spotler werken. Verder krijgen zij logistieke en didactische ondersteuning van het team Educatie & Communicatie.

Basistraining Spotler volgen

Meestal maken wij tijdens de onboarding van je account afspraken over het volgen van één of meerdere van onze trainingen. In dat geval worden de trainingskosten niet separaat gefactureerd. Verder is al het cursusmateriaal inbegrepen en volg je de training online op je eigen pc of laptop of live bij ons op kantoor.

Data en inschrijven
Go to top
Direct Contact