Squeezely
Customer Data Platform

Één systeem voor gepersonaliseerde marketing op alle kanalen

Image

Wat is een Customer Data Platform?

Een CDP is een platform dat klantdata uit verschillende systemen ophaalt, opschoont en combineert om één klantprofiel te creëren. Hierdoor kan je bijvoorbeeld de laatst bekeken artikelen van een klant automatisch toevoegen in de nieuwsbrief, laten verschijnen in hun social media tijdlijn of weergeven bij hun volgende webshopbezoek.

Spotler werkt met Customer Data Platform Squeezely samen. Squeezely is een zusterorganisatie van Spotler.

Squeezely dashboard flows

Spotler Mail+ en Squeezely

Als je met Spotler Mail+ werkt, dan kun je mooie e-mailcampagnes inrichten. Maar wat voegt een Customer Data Platform (CDP) daar nog aan toe? Het korte antwoord: veel! Met een CDP breng je data uit verschillende bronnen samen. Niet alleen data vanuit mail, maar ook data die je verkrijgt uit je website, je social media, je webshop en zelfs de informatie vanuit je klantenservice kun je met een CDP op één plek samenbrengen.

Als je Spotler Mail+ en CDP Squeezely met elkaar koppelt, dan kun je mailings versturen die aansluiten op al deze verschillende gegevens. Denk aan een bezoeker in je webshop die bepaalde producten bekijkt, zich vervolgens inschrijft op je nieuwsbrief en in zijn inbox een gepersonaliseerde mail ziet inclusief een overzicht van de laatst bekeken producten.

Met Squeezely kan je eenvoudig gepersonaliseerde marketing inzetten op alle kanalen. Hierdoor krijg je een mooi 360 graden klantprofiel en kan je dus relevante en persoonlijke mailings naar je ontvangers sturen.

Regie in eigen handen CDP

Jij hebt de regie om de CDP naar eigen hand te zetten

Met Squeezely heb jij de volledige controle in handen en bepaal je zelf welke klantdata je verzamelt, verrijkt en verzilvert. In het gebruiksvriendelijke systeem kan je je data naar eigen inzichten inrichten.

Je kan Squeezely synchroniseren met verschillende kanalen. Van social media tot CRM, van Analytics tot ESP’s. Bouw 360 graden klantprofielen en relevante doelgroepen om je doelgroep te bereiken via de kanalen die zij gebruiken.

Mogelijkheden CDP

De mogelijkheden van Squeezely

Voor een 360 graden klantprofiel kan je de velden volledig customizen om relevante doelgroepen te maken in de Audience Builder. In de drag & drop Journey Builder kan je voor iedere fase in de journey verschillende acties en features in jouw gewenste volgorde slepen.

In het dashboard zie je hoe je doelgroep reageert en zie je wat werkt. En werkt er iets niet, dan kan je dat meteen aanpassen.

Klanten die Squeezely gebruiken

De Filmhallen
Drogisterij.net
Sneaker District – MC overstap
VVV Texel
House of Nutrition
Micazu – home
Eijerkamp
De Video van Sint B.V
Kerstpakkettenidee.nl
Obelink – home

Meer weten over Customer Data Platform?

Bezoek de website van Squeezely

Ons zusterbedrijf Squeezely vertelt op hun website alles over hun CDP.

Plan een online demo in

Tijdens een online demo laten we de software zien en gaan we in op jouw vragen, wensen en doelen.

Go to top
Direct Contact