Spotler-connector voor Epona

Koppel Spotler eenvoudig met Epona ContactManager CRM

Spotler koppeling

Synchronisatie van contactgegevens

Na de installatie van de Spotler-connector voor Epona ContactManager (hét CRM systeem voor de juridische professional) worden Spotler en ContactManager automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor worden je contacten, inclusief de permissies, gesynchroniseerd naar Spotler. Dit betekent dat nieuwsbrief­inschrijvingen automatisch in Spotler terechtkomen. Andersom worden nieuwe aanmeldingen én afmeldingen via Spotler ook verwerkt.

De koppeling is door Epona zelf ontwikkeld.

Image

Selecties direct in Spotler

In ContactManager is het mogelijk om bepaalde segmentaties op basis van (vertrouwelijke) gegevens die alleen in ContactManager staan als tijdelijke lijst in Spotler te gebruiken. Vanuit Spotler verstuur je vervolgens de communicatie naar de juiste ontvanger. Gegevens die zij invullen op formulieren worden opgehaald en in Epona ContactManager weggeschreven.

Image

Verwerking van bounces

Een e‑mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler als ‘bounce’ geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de koppeling automatisch verwerkt. De juiste relatie­manager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Dit houdt je bestand schoon en zorgt voor dat het contact in tact blijft. Zeker in geval van belangrijke juridische communicatie kan en mag de data in je CRM niet verouderen.

Go to top
Direct Contact