Het customer success team zorgt dat je zorgeloos start met onze software

Image
service coach inrichting mail

Inrichting van je account

Om je zo snel mogelijk te laten starten met onze software, zorgt één van onze customer success managers ervoor dat met jouw input het Spotler-account voor je wordt inricht:

• E‑mail template in je eigen huis­stijl
  • Pagina’s en campagnes voor aan- en afmelden
  • Importeren van je contacten­­bestand
  • De juiste instellingen in je account

Succesvolle eerste mailing

Nadat je account is ingericht kan je aan de slag. Bij het opstellen van je eerste mailing ben je inmiddels getraind in het gebruik van onze software. Maar onze customer success team zal je altijd in de juiste richting wijzen om nog succesvoller te worden:

• Het Spotler Help Center
  • Het Spotler leerplatform: Spotler Academy
  • Spotler klantevents en -webinars voor specifieke toepassingen en onderwerpen

Hoe ziet een start met Spotler eruit?

Wij helpen je met een zorgeloze start! Spotler zorgt voor de volledige onboarding zodat jij zo snel mogelijk je e-mail marketing resultaten kunt verbeteren.

Hoe? Dat hebben we uitgebreid beschreven.

Lees over onze zorgeloze start

Go to top
Direct Contact