Krijg een 360-graden beeld van je leads. Converteer ze met bruikbare inzichten

Zie wie je content bekijkt. Maak van je e-mailcontacten en websitebezoekers waardevolle leads.

Image

Haal het maximale uit je leads

Je hebt een groot aantal websitebezoekers en e-mailcontacten, maar ze converteren blijft een uitdading. Spotler’s lead management solution biedt de oplossing. Krijg uitgebreide inzichten in het gedrag van je marketingcontacten en verander ze naadloos in qualified leads voor je sales team.

leadgeneratie in spotler

Track websitegedrag vanaf het eerste contactmoment

Met Spotler houd je moeiteloos het gedrag van je contacten bij, vanaf hun eerste interactie op je website. Zie welke pagina’s ze bezoeken, hoe vaak ze actief zijn en welke content ze interessant vinden. Gebruik deze waardevolle gegevens om geoptimaliseerde nurturing campagnes te bouwen, passend bij hun interesses en voorkeuren.

Stuur pakkende en relevante e-mailcampagnes

Een pakkende e-mailcampagne versturen is nu makkelijker dan ooit. Gebruik onze intuïtieve drag-and-drop editor om snel professionele e-mails vorm te geven die de aandacht van je doelgroep trekken. Maak aantrekkelijke nieuwsbrieven of geavanceerde e-mail automations met meerdere triggers. Zo zorg je voor goed getimede en gepersonaliseerde communicatie met je doelgroep.

Inzichtelijke rapportages over je contacten

Met Spotler krijg je uitgebreide inzichten in je contacten met handige rapportage- en analysetools. Monitor campagneprestaties, volg engagementstatistieken en meet eenvoudig ROI. Dankzij Spotler’s gecentraliseerde database combineer je naadloos e-mailstatistieken met websitegedrag. Zo krijg jij een volledig overzicht in je contacten en neem je geïnformeerde beslissingen.

Contactherkenning via je nieuwsbrieven

Met Spotler leadgeneratie is het mogelijk om websitebezoek tot de persoon te herleiden via je e-mail marketingactiviteiten. Zodra een e-mailcontact doorklikt in een nieuwsbrief en op je website landt, registreert onze leadgeneratie software het e-mailadres van de contactpersoon. Hiermee krijg je exact inzicht in wie je website bezoekt en welke pagina’s deze persoon bekijkt. Dit geldt ook voor alle herhaalbezoeken via andere bronnen. Dat maakt de opvolging door sales nog makkelijker en efficiënter.

Nog meer websitebezoek herkennen met formulieren

Zet de formulieren van Spotler Mail+ in om nog meer contacten te herkennen op je website. Als een bezoeker een formulier invult, zijn e-mailadres hier achterlaat en vervolgens op een bedankpagina op je website landt, wordt het contact direct herkenbaar in de leadgeneratie software. Ook toekomstige websitebezoeken van dit contact worden aan de persoon gekoppeld.

Neem de controle over je lead management strategie

Spotler’s lead management software biedt een gestroomlijnde aanpak om van jouw websitebezoekers waardevolle leads te maken. Met realtime tracking, gepersonaliseerde communicatie en handige inzichten heb jij alles in handen om leads effectief te nurturen en converteren.

De voordelen van Spotler leadgeneratie

 Onbeperkt bedrijven herkennen

 Uitgebreide bedrijfsgegevens

 Inzichtelijk dashboard en rapportages

 Inzicht in webgedrag e-mail­contacten

 Leadscoring afgestemd op jouw website

 Leads eenvoudig toewijzen aan salesmedewerker

 Handige e-mail­notificaties met rapportages

 Integratie met Microsoft Dynamics of Salesforce

B2B pakket spotler

Onderdeel van Spotler B2B Solution

Onze lead management software is onderdeel van onze Spotler B2B Solution. In dit pakket komen leadgeneratie en e-mail marketing automation naadloos samen. Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor B2B organisaties die het maximale uit hun e-mail marketing activiteiten én hun websitebezoeken willen halen.

Meer weten over onze lead management software?

Plan dan vrijblijvend een online demo in. We bespreken graag hoe jij leadgeneratie en e-mail marketing automation voor jouw organisatie kunt inzetten.

Plan een online demo in

spotler-footer-5.2
Go to top
Direct Contact