Genereer meer B2B leads door
je websitebezoekers te herkennen

Met Spotler leadgeneratie zie je welke bedrijven je website bezoeken en waar ze geïnteresseerd in zijn

Image

Herken je B2B websitebezoekers en zet ze om naar leads

Je krijgt veel bezoekers op je website en je wilt graag dat ze contact met je opnemen of bijvoorbeeld een brochure bij je aanvragen. De meeste bezoekers zullen dit helaas niet doen, ondanks dat ze geïnteresseerd zijn in je producten of diensten. Erg jammer, want je had ze natuurlijk graag als leads overgedragen aan je salesafdeling. Gelukkig is het toch mogelijk om te zien welke bedrijven je website bezoeken om er vervolgens leads van te maken.

Gebruik hiervoor je de leadgeneratie software van Spotler. Wij maken inzichtelijk welk bedrijven je website bezoeken en welke pagina’s ze bekijken. Je krijgt ook de informatie om contact op te nemen. Zo kun je websitebezoekers herkennen en omzetten naar leads voor je salesafdeling.

leadgeneratie in spotler

Hoe werkt Spotler leadgeneratie?

Spotler bekijkt het IP-adres van de websitebezoeker en zoekt in onze IP-database met bedrijven naar een match. Als die match er is, dan tonen we de bedrijfsgegevens en de contactinformatie in een overzichtelijk dashboard.

Spotler leadgeneratie is eenvoudig in te stellen. Je hoeft alleen maar eenmalig een tracking code in je CMS of tagmanager te plaatsen. We meten vervolgens direct het verkeer en maken inzichtelijk welke bedrijven je website bezoeken.

Leadscoring

In onze leadgeneratie software kun je eenvoudig leadscoring toepassen. Je kent punten toe aan pagina’s die voor jou belangrijk zijn. Komt een bezoeker steeds vaker op je website en bezoekt hij een aantal belangrijke pagina’s? Dan loopt zijn leadscore steeds verder op. Bereikt een bedrijf een bepaalde score, dan ontvang je een e-mail­notificatie zodat je deze direct kunt opvolgen. Zo mis je nooit een verkoopkans.

Lead management

Geef je salesmedewerkers ook toegang tot de leadgeneratie software. Je kunt dan de leads eenvoudig verdelen onder je salesmedewerkers. Met een paar klikken kun je een bedrijf toewijzen aan een salesmedewerker naar keuze. De salesmedewerker kan zo eenvoudig zijn leadlijst afwerken.

Contactherkenning via je nieuwsbrieven

Met Spotler leadgeneratie is het mogelijk om websitebezoek tot de persoon te herleiden via je e-mail marketingactiviteiten. Zodra een e-mailcontact doorklikt in een nieuwsbrief en op je website landt, dan registreert onze leadgeneratie software het e-mailadres van het contact. Hiermee krijg je exact inzicht wie je website bezoekt en welke pagina’s deze persoon bekijkt. Dit geldt ook voor alle herhaalbezoeken van het contact via andere bronnen. Dat maakt de opvolging door sales nog makkelijker en efficiënter.

Nog meer websitebezoek herkennen met formulieren

Zet de formulieren van Spotler Mail+ in om nog meer contacten te herkennen op je website. Als een bezoeker een formulier invult, zijn e-mailadres hier achterlaat en vervolgens op een bedankpagina op je website landt, wordt het contact direct herkenbaar in de leadgeneratie software. Ook toekomstige websitebezoeken van dit contact worden aan de persoon gekoppeld.

Voor marketeers

Met de leadgeneratie software krijg je als marketeer te zien wie je website bezoeken. Je ziet de bedrijven en de branches waarin ze werken. Gave data waar je van kunt leren en die kunt gebruiken om je marketing­activiteiten te optimaliseren.

Voor sales

De leadgeneratie software is ideaal voor sales. Hoe handig is het dat je exact ziet welke bedrijven de website bezoeken, in welke producten of diensten ze interesse hebben en hoe vaak ze de website bezoeken. Zo kun je eenvoudig op het juiste moment met de juiste benadering de lead opvolgen.

Voor accountmanagers

Leadgeneratie software wordt veel voor prospects gebruikt, maar het is ook ideaal voor je huidige klanten. Je ziet namelijk ook wanneer en hoe vaak je huidige klanten je website bezoeken en welke pagina’s ze bekijken. Hele handige informatie voor cross- en upsell en om eventuele opzeggingen te voorkomen.

De voordelen van Spotler leadgeneratie

 Onbeperkt bedrijven herkennen

 Uitgebreide bedrijfsgegevens

 Inzichtelijk dashboard en rapportages

 Inzicht in webgedrag e-mail­contacten

 Leadscoring afgestemd op jouw website

 Leads eenvoudig toewijzen aan salesmedewerker

 Handige e-mail­notificaties met rapportages

 Integratie met Microsoft Dynamics of Salesforce

B2B pakket spotler

Onderdeel van Spotler Mail+ B2B

Onze leadgeneratie software is onderdeel van Spotler Mail+ B2B. In dit software pakket komen leadgeneratie en e-mail marketing automation naadloos samen. Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor B2B-organisaties die het maximale uit hun e-mail marketing activiteiten én hun websitebezoeken willen halen.

Meer weten over onze leadgeneratie software?

Plan dan vrijblijvend een online demo in. We bespreken graag hoe jij leadgeneratie en e-mail marketing automation voor jouw organisatie kunt inzetten.

Plan een online demo in

spotler-footer-5.2
Go to top
Direct Contact