Case: Relevant mailen in de werving- en selectiebranche

header small

Spotler plus Bullhorn levert Velde
meer marketing power op

Sinds september 2020 maakt het toonaangevende werving- en selectiebureau Velde gebruik van de e-mailoplossing Spotler. Uiteraard is er een koppeling gemaakt met het bekende CRM-systeem Bullhorn waar ook Velde zijn data in opslaat. Hierdoor is Velde steeds beter in staat om mailcampagnes in te richten die aansluiten op specifieke datastromen.

De Velde Methode© in de e‑mailcampagnes

Velde gelooft niet in vacatures vullen, maar in ambities waarmaken. De focus ligt op de investering in de toekomst. Eentje met een duidelijke Return of Investment voor werkgever en werknemer. Daarom is de Velde Methode© ontwikkeld.

De Velde Methode© kijkt niet alleen naar de hard skills van kandidaten, maar stelt ook de persoonlijke eigenschappen centraal en met welke langetermijndoelen zij op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving. Voor Velde is het belangrijk dat de e-mailcampagnes hierop aansluiten.

E-mail marketingefforts naar een hoger niveau

Velde is door hun marketingbureau BlooSEM gewezen op de mogelijkheden van Spotler. Velde zet meerdere vormen van advertising in op meerdere kanalen. Het hoge serviceniveau van Spotler en de koppeling met Bullhorn zorgen ervoor dat Velde ook hun e-mail marketingefforts naar een hoger niveau krijgt.

Vanuit Bullhorn verstuurt Velde nu wekelijks de bekende mailing Job Alerts en elk kwartaal volgt een Klantenmailing voor de opdrachtgevers van Velde. De koppeling met Bullhorn zorgt er voor dat altijd alle formuleergegevens up-to-date zijn en worden gesynchroniseerd met Spotler.

Benieuwd naar het complete succes­verhaal van Velde?

Download de uitgebreide case

relevant mailen wervingsbranche
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  • Met onze tweewekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over e‑mail marketing & marketing automation en kennis­documenten van Spotler.
Go to top
Direct Contact