Spotler Mail+ connector voor
AFAS Profit

Koppel Spotler Mail+ eenvoudig met AFAS Profit CRM

Spotler koppeling

Gegevens van Spotler Mail+ in AFAS Profit

Met onze Connector Platform koppeling voor jouw AFAS Profit omgeving beschik je over een naadloze integratie met Spotler Mail+. Contactdata worden moeiteloos gesynchroniseerd waardoor het werken met losse export- en importlijsten verleden tijd is. Voor een complete klantkaart en een zo’n volledig mogelijk klantbeeld zijn gegevens vanuit Spotler Mail+ ook beschikbaar in AFAS. Denk hierbij aan gewijzigde permissies en kenmerken van personen.

Onze koppeling met AFAS Profit is gecertificeerd door AFAS.

Automatische data-uitwisseling

Met de connector worden nieuwe en gewijzigde contacten in AFAS automatisch ook nieuwe en gewijzigde contacten in Spotler Mail+. Als je een contact verwijdert in AFAS, worden bij dat contact in Spotler Mail+ alle permissies uitgezet zodat deze contactpersoon niet meer gemaild wordt.

Bounces

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler Mail+ als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in AFAS Profit verwerkt. Op de klantkaart komt een melding waardoor de accountmanager de gegevens kan controleren en actie kan ondernemen.

Mailhistorie in AFAS Profit

Door de integratie tussen AFAS Profit en Spotler Mail+ komt de mailhistorie van een contact automatisch in AFAS terecht op de klantkaart in de vorm van ‘dossieritems’. Dit geldt voor zowel mailings (nieuwsbrieven) als (automatische) campagnemails die met Spotler Mail+ zijn verzonden. Je kunt dan ook zien of de e-mail is geopend, of de e-mail is doorgeklikt, en of de e-mail is gebounced. Je kunt er zelfs voor kiezen om uitsluitend mailings van een specifieke trendrapportage te synchroniseren naar Profit. Daarnaast kun je vanuit AFAS de online versie van de persoonlijke e-mail bekijken. Ideaal voor een integraal klantbeeld in AFAS Profit.

Een greep uit de klanten die de koppeling gebruiken

Accon
Afas
BMD Advies
Dru Studio
Hilverzorg
Hoek en Blok
Koenen en Co

Download de AFAS-koppeling productsheet

Profiteer van de integratie tussen CRM & e-mail marketing. Lees alles over de Spotler Mail+ connector voor AFAS Profit.

Image
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
Go to top
Direct Contact