SendPro (voorheen Flowmailer)
De e-mail engine om op te bouwen

IJzersterke reputatie en een betrouwbare API met eindeloos veel mogelijkheden om je e-mails naar het volgende niveau te tillen.

header large

Geavanceerde features voor e-mail

Nadat je SendPro hebt gekoppeld aan bijvoorbeeld je CRM of webshop, bieden we je een uitgebreide set features aan om je e-mail te verrijken. Of het nu gaat om een nieuw template, click tracking of archivering, onze features bieden je alles wat je nodig hebt e-mails nóg professioneler te maken.

Ontdek de functionaliteiten

Voor elke organisatie een passend pakket

Spotler biedt 3 pakketten voor transactionele e-mail. Voor elke organisatie hebben we een passend pakket. Bekijk hieronder de functionaliteiten per pakket.

SendPro Basic

SendPro Basic

IJzersterke API en hoge afleverratio's
SendPro Premium

SendPro Premium

Werk samen met je collega's aan je e-mails
SendPro Enterprise

SendPro Enterprise

Enterprise-level email sending

Organisaties die dagelijks op SendPro vertrouwen

CAB – wit
Currys – wit
DPD – wit
Eneco – wit
Exact – wit
Pathe – wit
Sessions – wit
Siemens – wit
Team Tailor – wit
Tele2 – wit
TLN – wit
Zusss – wit

Moeiteloze integratie

Snel aan te sluiten zonder databases te synchroniseren! SendPro vult alle functionaliteit in voor het e-mail & SMS kanaal. Of je nu wilt koppelen met je CRM-pakket, je webshop, Customer Data Platform of je rapportagetool: onze uitgebreide API staat je toe om eindeloos creatief te zijn.

Meer over de E-mail & SMS API

Van trigger naar inbox in <1 sec.

In de afgelopen jaren hebben we een infrastructuur en MTA ontwikkeld die erop gebrand is om jouw e-mails af te leveren waar ze horen: in de inbox. En met een gemiddelde inbox placement van 99.8% en een afleversnelheid van minder dan 1 seconde, zijn we daar behoorlijk goed in geworden.

Privacy-first, 100% AVG-compliant

Weet zeker dat je voldoet aan de Europese wetgeving. Bij SendPro staat en blijft je data gewoon in Nederland. Omdat we drie redundante Nederlandse datacenters op volledig eigen infrastructuur beheren, is je data altijd veilig.

Word AVG-compliant met SendPro

Start vandaag nog met SendPro!

Volg andere grote Europese bedrijven in het op orde en AVG compliant krijgen van hun e-mailstromen. Wees zoals Pathe, DPD, Siemens, Boss en vele anderen.

Vraag een gratis trial account aan

Of plan een online demo in bij onze experts.

spotler-footer-5.2
Go to top
Direct Contact