Hallo, dit zijn wij.
Eén team met één missie:
Gebruikers succesvol maken!

spotler-team-hdr-1

Meer marketing in minder tijd

Ons doel is marketing software maken waarmee onze gebruikers in minder tijd succesvol zijn in hun marketing­communicatie. We kiezen ervoor om innovaties en geavanceerde functionaliteit toe te voegen waarmee onze gebruikers direct aan de slag kunnen. Met andere woorden: ­functionaliteit die op een toegankelijke manier toe te passen is.

Daarom voegen wij ook niet zomaar allerlei functies toe, maar kiezen wij er bewust voor om alleen veel gevraagde en veel gebruikte functies te ontwikkelen. Uiteindelijk draait het erom dat gebruikers van onze software snel resultaat behalen en meer tijd overhouden voor andere marketingactiviteiten.

Het Spotler-team

Spotler telt ruim 60 werknemers met een passie voor e-mail marketing. Allemaal zijn we trots dat we bijdragen aan het succes van onze klanten. Dat is wat we al ruim 19 jaar doen.

Bekijk het hele team
Spotler Team

Software WITH a Service

De gebruiksvriendelijke software van Spotler stelt je in staat om zelf het maximale rendement uit jouw e-mail marketing (automation) te halen. Spotler is meer dan alleen software. Wij bieden je veel ondersteuning. We zorgen voor een zorgeloze start en helpen je daarna om je prestaties te verbeteren. Ons doel is dat je met onze software relevanter communiceert en betere resultaten behaalt.

Spotler zorgt voor de volledige onboarding, inclusief de nodige templates, eventuele integraties met CRM- en e‑commerce­systemen en een gebruikerstraining van 1 dag. We leren je tevens alles over e-mail marketing en onze software met onze Spotler Academy. Heb je daarna vragen over het gebruik van Spotler, dan kun je altijd direct bellen met het support-team. En dit alles tegen betaalbare, marktconforme prijzen.

Deliverability, Privacy & Security

Sinds 2004 hebben we miljarden e-mails via onze servers verstuurd. De infrastructuur is er volledig op ingericht om alle mailings op de meest optimale manier aan miljoenen ontvangers per maand af te leveren. Een gemiddelde senderscore van 95+ is daarvan het bewijs. Naast onze inspanningen om de best mogelijke deliverability voor klanten te realiseren, werken we ook hard om de best mogelijke databeveiliging te bieden.

Daarom zijn we sinds 2017 ISO 27001-gecertificeerd voor onze hele organisatie (procedures, technologie en platforms). Dit certificaat garandeert klanten dat Spotler voldoet aan alle standaardeisen op het gebied van informatie­beveiliging.

Spotler in cijfers

Spotler in cijfers

Spotler is onderdeel van de Spotler Group

Spotler is onderdeel van de Spotler Group en samen met onze zusterbedrijven richten wij ons op alle aspecten van data driven marketing technologie en professionele e-mailcommunicatie. Ons doel: het zo makkelijk mogelijk maken om je online marketinguitdagingen aan te gaan.

De Spotler Group bestaat uit Spotler, Squeezely, Flowmailer, OBI4wan, Tripolis, Sooqr, Wireless Services en Shopping Minds. Spotler is actief in Nederland, Engeland, Spanje en Zweden.

Recent Spotler nieuws en updates

valantic fest 2023: Een informeel klant- en partner event op een bijzondere locatie
Spotler Nederland, Tripolis en Flowmailer worden Spotler
De Webwinkel Vakdagen 2023 waren weer een groot succes

Kom werken bij Spotler

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe talenten. Ambitieuze mensen die het leuk vinden om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf. Ben jij dat? Bekijk dan onze vacatures of schrijf een open sollicitatie.

Image
Go to top
Direct Contact