Word AVG-compliant met
Spotler Mail+

Met Spotler Mail+ word je e-mail marketing volledig AVG-compliant

Image

Wat betekent de AVG voor je e-mail marketing?

Sinds 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze verordening versterkt en breidt de pricay-rechten uit. Daarnaast hebben organisaties meer verantwoordelijkheden en verplichtingen gekregen over hoe ze om moeten gaan met data en privacy. Bij e-mail marketing heb je veel met data te maken, daarom is het belangrijk dat je een aantal zaken goed regelt. Op deze pagina lees je hoe Spotler je daar bij helpt.

avg compliant met spotler

Met Spotler Mail+ volledig AVG-compliant

Als je met Spotler Mail+ werkt kun je eenvoudig AVG-compliant worden voor je e-mail marketing. In onze software kun je eenvoudig een verwerkers­overeenkomst tekenen. En in je instellingen kun je gemakkelijk individuele verzoeken voor het recht van inzage en het recht van vergetelheid honoreren. Uiteraard leggen we vast hoe en wanneer iemand in je database terecht is gekomen. Met Spotler Mail+ ben je AVG-compliant voor e-mail marketing.

Spotler dataopslag in nederland proserve

Dataopslag in Nederland

In het kader van de AVG (of GDPR) is het ook belangrijk dat je data veilig in Europa zijn opgeslagen. Die garantie heb je bij Spotler. Sterker nog wij maken voor hosting en storage voor Spotler Mail+ gebruik van het Nederlandse Proserve. Onze eigen private cloud wordt door hen, in samenwerking met het Spotler Operations Team, in Amsterdam beheerd.

Dowload white paper AVG & e-mail marketing

In een white paper leggen we uitgebreid uit welke stappen je moet nemen om je e-mail marketing AVG-compliant te maken.

spotler white paper 6 stappen email avg compliant
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
spotler 2 staps verificatie

Inloggen via tweestaps­verificatie

Met tweestapsverificatie of two factor authentication beveilig je jouw account met zowel je gebruikersnaam en wachtwoord als met een extra verificatiecode. Deze unieke code wordt gegenereerd door een app op je smartphone. Dit type apps zijn gratis te downloaden via de Apple Appstore voor iOS en via Google Play voor Android. Zo ben je altijd verzekerd van een unieke code en blijft je account goed beveiligd, bijvoorbeeld als je gebruikersnaam of wachtwoord is gestolen of als je systeem of computer wordt gehackt.

Inloggen via SSO (Active Directory)

Als je met Spotler Mail+ werkt is het naast tweestapsverficatie ook mogelijk om Single Sign-On op de Azure Active Directory toe te passen. Dit geeft bedrijven met een strikt(er) beveiligingsbeleid de mogelijkheid om Spotler Mail+ toe te voegen aan de lijst met veilige applicaties die toegankelijk zijn via de algemene systeemlogin. Zodra je dit hebt ingesteld, kun je nadat je op Windows bent aangemeld met dezelfde credentials via de loginpagina van Spotler Mail+ direct doorklikken naar de startpagina van je account.

Veilig werken met klantdata

Spotler maakt e-mail marketing niet alleen makkelijker, maar ook veiliger. In dat op zicht durven wij te stellen dat Spotler Mail+ de veiligste keuze is voor professionele e-mail marketing. Jouw klantdata zijn optimaal beveiligd en daarmee is de privacy van jouw ontvangers gewaarborgd. Je voldoet volledig aan de Nederlandse en Europese wetgeving.

ISO 27001 gecertificeerd

Sinds 2017 is Spotler ISO-27001 gecertificeerd. Spotler voldoet (organisatie en software) aan de internationale eisen die gesteld zijn aan de Informatie Beveiliging Management Systeem norm: ISO/IEC 27001:2013. Concreet kunnen wij hierdoor een hoge mate van informatie­beveiliging voor klanten garanderen.

Uitwisseling data via beveiligde omgeving

Binnen de software hebben wij het mogelijk gemaakt om op een makkelijke en veilige manier klant­bestanden naar ons te versturen. Zo hoef je geen gebruik te maken van (onveilige) externe systemen zoals e-mailbijlage, Dropbox of WeTransfer. Een bestand is bovendien niet langer dan 10 dagen beschikbaar, waarna het automatisch wordt verwijderd.

Spotler Mail+ gebruikt altijd HTTPS

Het SSL‑certificaat van Spotler Mail+ geeft gebruikers de garantie dat gegevens (van klanten) via browsers via HTTPS worden verzonden. Alle gegevens die worden verzonden, worden hierdoor gecodeerd en beveiligd. SSL (Secure Sockets Layer) wordt o.a. ook gebruikt voor online transacties (met creditcards).

Automatische anti-bot beveiliging

In de formulieren in Spotler Mail+ hebben we een automatische beveiliging ingebouwd waardoor het voor spambots onmogelijk wordt om Spotler-formulieren te gebruiken om je database te vervuilen en andere problemen te veroorzaken.

Spotler Mail+ zien? Plan een demo in!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? En wil je weten hoe we jouw e-mail marketing AVG-compliant maken? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van onze software en we leggen uit hoe een eventuele samenwerking met Spotler eruitziet. Lekker interactief en geheel vrijblijvend!

Plan een online demo in

Wil je eerst nog wat meer informatie? Vraag dan onze brochure aan.

spotler-footer-3.2
Go to top
Direct Contact