De Spotler Podcast

Inspiratiebron voor de inzet van data driven marketing (kanalen)
Niet zo’n luistervink? Meer een lezer? Bekijk dan onze white papers en blogs.

Image

Gesprekken over data driven marketing

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het toepassen van marketing technieken en de inzet van (datagedreven) marketingkanalen. In gesprekken met experts en deskundigen bespreken we in de Spotler Podcast interessante onderwerpen waar iedere marketeer vandaag de dag mee te maken krijgt. Veelzijdig, informatief en verrassend:
de Spotler Podcast

Beluister de podcast
Expert talk

De e-mail aflevering

In deze aflevering spreken we met Lars Sandbergen over het belang van goede e-mail aflevering.

Beluister de podcast
Expert talk

Spaaracties, bol.com en ChatGPT

In deze aflevering spreken we met Mart van Amelsfoort over hoe loyalty marketing zich door de jaren heen ontwikkeld.

Beluister de podcast
Expert talk

Van data naar een schaalbare marketingstrategie

In deze aflevering spreken Tim en Liana met Kevin Bienen van DPG Media. Ze bespreken hoe je meerdere doelgroepen kunt benaderen zonder dat je meerdere marketingstrategieën hoeft te ontwikkelen.

Beluister de podcast
Expert talk

Hoe meet je het succes van een e-mail campagne

In deze aflevering spreken we met Kevin Steba van SEINō over hoe e-mail marketing KPI’s zijn verschoven van opens naar engagement, welke waarde een e-mail adres heeft, en wat nou beter is: single of double opt-in?

Beluister de podcast
Expert talk

De CRM Marketeer van de toekomst

In deze aflevering spreken we met Kim de Klerk over hoe de rol van CRM over de jaren heen gegroeid is en hoe de functie van CRM marketeer zich ontwikkeld met de snelle opkomst van Artificial Intelligence.

Beluister de podcast
Expert talk

Hoe zet je de verschillende marketingkanalen goed in?

In deze aflevering spreken we met Collin de Boer en Sander Lems over wat het inzetten van verschillende marketingkanalen voor positieve impact kan hebben op je resultaten.

Beluister de podcast
Customer talk

Het belang van segmenteren

We spreken in deze aflevering met Annelies van Rooijen over het belang van segmenteren en hoe de krachtige combinatie van CDP en e-mail kan leiden tot indrukwekkende resultaten.

Beluister de podcast
Expert

Het effect van neuro­marketing op Black Friday

We spreken in deze aflevering met expert Chantal over wat neuromarketing is, hoe je dit kunt inzetten en wat de effecten zijn bij uitingen rondom Black Friday.

Beluister de podcast
Customer talk

Happy Horizon @ Spotler

In deze aflevering geeft Joep van Ham, Teamlead E-mail Marketing bij Happy Horizon, een geweldige kijk in de keuken van de dagelijkse e-mail praktijk en hoe je voor klanten dit kanaal optimaal inzet.

Beluister de podcast
Customer talk

ActionAid @ Spotler

In deze aflevering bespreken we met vrouwen­rechten­organisatie ActionAid hoe zij e-mail marketing inzetten om hun doelgroepen te informeren over de strijd voor vrouwen­rechten en hoe ze donaties ophalen.

Beluister de podcast
Customer talk

Elvy @ Spotler

In deze aflevering duiken we in de marketing van softwarebedrijf Elvy. Hoe pakken ze leadgeneratie aan, hoe gebruiken zij data uit hun CRM-systeem en wat doen ze met e-mail marketing.

Driedelige special ter ere van 50 jaar e-mail

Beluister de podcast
Special: 50 jaar e-mail – aflevering 1

De beginjaren
van e-mail

We starten de driedelige special over 50 jaar e-mail met het ontstaan van e-mail en over de wijze waarop dit communicatie­kanaal zijn intrede deed in het Nederlandse bedrijfsleven.

Beluister de podcast
Special: 50 jaar e-mail – aflevering 2

De start van e-mail marketing

Rond 2000 werd e-mail steeds groter. Er ontstond een nieuw vakgebied: e-mail marketing. Luister in het tweede deel van onze special naar twee pioniers die van e-mail een bedrijfs­succes maakten.

Beluister de podcast
Special: 50 jaar e-mail – aflevering 3

Hoe e-mail marketing een volwassen kanaal werd

Met de iPhone startte het smartphone tijdperk. Zowel e-mail als social groeide snel. De AVG kwam, DMARC zag ‘t licht en de CDP werd belangrijk. Het kanaal werd steeds volwassener. In het derde en laatste deel duiken we hier in.

Beluister onze podcast in je favoriete app

Nooit meer een aflevering missen?

Wil je de Spotler Podcast niet missen en een alert via ons WhatsApp kanaal ontvangen als de laatste podcast online staat? Scan dan de QR-code en stuur PODCAST AAN naar ons nummer. Mocht je je willen afmelden, dan stuur je PODCAST UIT naar datzelfde nummer en je ontvangt de alerts niet meer. Simpel toch? Scan de QR code, meld je aan en je ontvangt de eerst volgende Spotler Podcast via WhatsApp.

Image

Naast luisteren, valt er ook genoeg te lezen:

De kracht van IP look-up en webtracking voor B2B marketeers
Digitale toegankelijkheid: belangrijk voor elke organisatie
Nederlandse E-mail Marketing Benchmark 2024 gelanceerd
Go to top
Direct Contact