Formulieren en enquêtes die converteren

Maak eenvoudig formulieren en enquêtes en zet ze in via
nieuwsbrieven en e-mailcampagnes

Image

Maak eenvoudig formulieren met onze drag & drop editor

Formulieren zet je in voor het verzamelen van gegevens, aanvragen van documenten, event­registraties en inschrijvingen voor nieuwsbrieven. Met onze software maak je slimme formulieren die het voor jouw doelgroep makkelijk maakt om in te vullen. Iedere vraag sleep je eenvoudig op de juiste plek dankzij onze eenvoudige drag & drop editor.

Enquêtes en onderzoeken

Behalve converterende aanvraag­formulieren kun je met onze software volledige enquêtes opstellen en versturen. Denk aan een evaluatie na een klantendag of klant­tevredenheids­onderzoek na afloop van een project. En wordt het vragen­formulier te lang voor één pagina? Dan kun je de vragen simpel over meerdere pagina’s verdelen.

Formulieren op je website of op een landingspagina plaatsen

Door de formulieren te ‘embedden’ op je website geef je jouw bezoekers de optimale klant­ervaring zonder dat ze merken dat het formulier in onze software gemaakt is. Met een e-mailbevestiging, eventueel met een afschrift van alle antwoorden, mooi in jouw huis­stijl laat je direct het goede gevoel achter bij de aanvrager.

Je kan ook eenvoudig een formulier of survey plaatsen op een landingspagina in jouw huisstijl in Spotler Mail+.

  Lees meer over landingspagina’s in Spotler Mail+

‘Prefillen’ en conditionele vragen

Als bepaalde gegevens al bekend zijn in de database, dan kun je deze data alvast voor de ontvanger invullen. Dat scheelt tijd en maakt het makkelijker om het formulier in te vullen. Afhankelijk van het antwoord van de ontvanger kun je vragen weergeven of overslaan. Zo maak je jouw formulieren relevanter en korter. En daarmee wordt de conversie op formulieren en onderzoeken hoger.

Meer weten over hoe je goede formulieren maakt?
  Download ons white paper ‘Hoe maak je goede formulieren?’

Realtime rapportages

Volg het succes van je formulieren en uitgestuurde enquêtes op de voet. Je kunt de rapportages van je formulieren en enquêtes op ieder gewenst moment tot op persoons­niveau inzien. Je kunt de resultaten ook exporteren naar Excel, grafieken van de ratio’s downloaden en de rapportage via e-mail delen met collega’s.

Gegevens opslaan in database

Je hebt de mogelijkheid om antwoorden van je contacten in de database op te slaan. Deze kun je de volgende keer gebruiken om antwoorden te prefillen of om te gebruiken voor personalisatie en dynamische content. Je kunt de gegevens opslaan naar een format naar keuze en je hebt de optie om de antwoorden te valideren.

Formulier automatisch laten sluiten

Laat je formulier automatisch sluiten op datum en tijd naar keuze. Of als een bepaald aantal aanmelders of respondenten zijn behaald. Dit is ideaal bij eventregistratie.

Veel verschillende soorten vragen

In onze editor kun je eenvoudig veel verschillende soorten vragen toevoegen aan je formulier of survey. Je kunt onder andere kiezen uit:

 • Tekstveld op 1 regel
 • Opmerkingenveld met meerdere regels
 • Radiobutton
 • Checkbox
 • Dropdownmenu
 • NAWTE-vragen
 • Rating vragen
 • Matrix vragen
 • Monitor vragen
 • Datum kiezer
 • Bevestigingsvraag
Spotler Wet Digitale Toegankelijkheid

Voldoen aan de Wet Digitale Toegankelijk

De formulieren en enquetes die je met Spotler Mail+ inzet zijn volledig compliant met de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Wet Digitale Toegankelijkheid, waardoor ook mensen met (visuele) beperkingen gebruik kunnen maken van de formulieren en enquetes die je met Spotler Mail+ maakt en gebruikt.

Meer zien van onze software?

Plan dan vrijblijvend een online demo in! We laten graag zien hoe Spotler Mail+ jouw e-mail marketing kan verbeteren.

Online demo inplannen
Image
Go to top
Direct Contact