Prijzen Spotler software en services

Voor iedere organisatie een passend prijsplan.

Prijzen van onze software

De krachtige marketingsoftware van Spotler

Bekijk de prijzen voor onze software voor e-mail marketing en transactionele e-mails.

Bekijk Mail+ prijzen

Mail+

E-mail marketing automation software
Bekijk SendPro prijzen

SendPro

E-mail API
platform
Bekijk MailPro prijzen

MailPro

E-mail marketing automation software voor enterprise
Bekijk B2B Solution prijzen

Spotler B2B Solution

Leadgeneratie +
E-mail marketing automation

Spotler is meer dan alleen software

Wat ons bijzonder maakt is onze ondersteuning. Je krijgt niet alleen maar een login en toegang tot een helpcenter. Nee, wij vinden het belangrijk om onze klanten te helpen en bereikbaar voor ze te zijn. Dat doen we met onze uitgebreide ondersteuning. Daarom noemen we onze aanpak ook wel Software WITH a Service.

Onze klanten kunnen rekenen op een zorgeloze start met de hulp van onze onboarding specialisten en technische experts. Zij helpen je bij het inrichten van je account, het vervullen van je templatewensen en bij het integreren met je bedrijfssoftware. Je wordt tevens getraind in onze software en je beschikt over veel marketing-insights via ons leerplatform Spotler Academy. De academy staat vol met e-courses, webinars en kennisdocumenten. En heb je een keer hulp nodig? Bel, mail of chat dan met ons support-team. Zij helpen je direct verder.

Lees meer over onze ondersteuning

Met onze software 100% AVG-compliant

Als je met onze software werkt ben je compliant voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De data van onze software slaan we, conform de AVG, op in Nederland of in andere landen binnen de EU.

Ook veiligheid vinden we enorm belangrijk. Daarom zijn we ISO 27001 gecertificeerd. Spotler voldoet hiermee aan de internationale eisen die gesteld zijn aan de norm Informatie Beveiliging Management Systeem.

Benieuwd naar onze software? Plan vrijblijvend een demo in!

Wil je zien wat onze software te bieden heeft? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts.

We geven je een goed beeld van onze software en we leggen uit hoe een eventuele samenwerking met Spotler eruitziet. Lekker interactief en geheel vrijblijvend!

Spotler demo
Go to top
Direct Contact