Spotler Mail+ connector voor Magento

Integreer Spotler Mail+ eenvoudig met Magento

Spotler koppeling

Dé connector voor Magento!

Na installatie van de connector vindt een automatische integratie met jouw platform plaats. Hierdoor worden jouw contacten gesynchroniseerd naar Spotler Mail+. Nieuwe nieuwsbrief-inschrijvingen binnen de webwinkel komen automatisch in Spotler Mail+ terecht. Andersom worden wijzigingen én afmeldingen via Spotler Mail+ in jouw klantbestand verwerkt.

Geschiktheid Spotler Mail+ connectoren

Onze connector is geschikt voor ‘Magento 2 Open Source’ (versie 2.1 of hoger), ‘Magento 2 Commerce’ (versie 2.1 of hoger) en Magento 1 (‘Community’, ‘Professional’ of ‘Enterprise’).

De Magento connectoren zijn te gebruiken in combinatie met onze software die wij speciaal voor e-commerce (etailers en retailers) hebben ontwikkeld. Ons data-team zorgt voor een naadloze integratie.

Productsynchronisatie

Productnamen, -afbeeldingen, -prijzen en links worden via de koppeling in Spotler Mail+ opgeslagen. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop voeg je een product toe, dat automatisch in de juiste opmaak wordt geplaatst.

Ordersynchronisatie

Alle orders uit de back-end van je shop worden automatisch gesynchroniseerd naar Spotler Mail+. Zo kun je specifieke selecties maken op basis van orderhistorie om gericht te kunnen mailen. Bijvoorbeeld naar je topklanten of naar klanten die een specifiek product hebben gekocht.

Bounces direct verwerkt

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler Mail+ als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de werking van de connector automatisch opgevolgd met een melding. Zo weet je dat een klant niet meer per e-mail te bereiken is en kun je de betreffende klant telefonisch navragen wat wel het juiste e-mailadres is. Zo herstel je eenvoudig het contact.

Campagnes aansturen

Vanuit Spotler Mail+ eCommerce kun je met de connector 5 campagnes inzetten, deze staan standaard al voor je klaar:

  • Welkomstcampagne
  • Verjaardagscampagne
  • Verlaten winkelwagencampagne
  • Win-back-campagne
  • Productreview campagne

Deze automations zorgen voor meer engagement met klanten. Naast de standaard automations kun je uiteraard ook je eigen automations maken.

Directe conversie

In de rapportage van een verzonden mailing is de directe conversieratio zichtbaar. Zo is te zien hoeveel mensen die vanuit de mailing hebben doorgeklikt een order hebben geplaatst, en wat de mailing in totaal heeft opgebracht. Op deze manier kun je de waarde van het kanaal e-mail voor jouw organisatie nog inzichtelijker maken.

Een greep uit de klanten die de koppeling gebruiken

AMI Kappers
Babboe
Bamigo
Buddha to Buddha
Cavallaro Napoli
Parfumswinkel
Score
Tennis Arena
Voor Mijn Dier

Download de productsheet van de Magento-connector

Profiteer van de integratie tussen webshop & e-mail marketing. Lees alles over de Spotler Mail+ connector voor Magento.

Image
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
Go to top
Direct Contact