Raak snel vertrouwd met onze software en e-mail marketing door onze educatieve ondersteuning

Online, offline, zelfstandig of in een trainingsgroep? Leer op een manier die bij jou past.

Image

Jouw leerstijl centraal

Bij Spotler is een team van educatie­specialisten dagelijks aan de slag om trainingen, webinars, e-courses en workshops te ontwikkelen. Het is alleen aan jou om een keuze te maken uit al onze leermogelijkheden. Wat past bij jou?

Complete producttraining

Volg onze complete producttraining en leer alle ins & outs van Spotler.

Workshop Automation

Leer succesvolle campagnes inrichten tijdens de workshop Automation.

E-courses per onderdeel

Verdiep je in één onderdeel van e-mail marketing met onze e-courses.

Inspirerende webinars

Zet je koptelefoon op en laat je inspireren door onze webinars.

Uitgebreide Help Center

Ga naar ons uitgebreide Help Center met specifieke vragen over de software.

Bedrijfstraining op maat

Volg een exclusieve bedrijfstraining voor jouw bedrijf en behandel specifieke zaken.

Spotler Academy: het leerplatform

Zodra je klant wordt van Spotler heb je toegang tot de Spotler Academy. Het is ons centraal leerplatform waar je al onze leermogelijkheden en al onze inhoudelijke content terugvindt. En weet je wat zo mooi is? De Spotler Academy zit in je persoonlijke Spotler Dashboard. Je vorderingen worden door het platform bijgehouden. Je kunt in eigen tijd en in eigen tempo e-courses en webinars volgen. Of je klikt eens op een mooie infographic of een handige white paper.

Ons leerplatform is jouw persoonlijke leeromgeving. Je kan aan de slag gaan met:

  • E-courses
  • White papers
  • Webinars
  • Checklist
  • Demo’s
  • Infographics

Volg onze informatieve en leuke Spotler-trainingen

Producttraining

Als je aan de slag gaat in Spotler dan wil je weten hoe de software werkt. Onze producttrainingen ­– zowel online als offline – zijn praktische vaardigheidstrainingen in kleine groepen. Je krijgt uitleg over de modules van Spotler en je leert hoe je succesvol nieuwsbrieven vanuit Spotler verstuurt en hoe je onze formulieren en enquêtes inzet.

Workshop Automation

Ben je vooral benieuwd hoe je automatische campagnes inricht? Volg dan onze workshop Automation. Ook deze workshop bieden we online en offline aan. We laten veel voorbeelden zien van succesvolle geautomatiseerde campagnes. Ga na deze workshop direct aan de slag in je eigen account, maak je eigen campagne(s) en zet ze live.

Bedrijfstraining op maat

Je kunt er ook voor kiezen om een training te volgen waarbij je alleen met je eigen collega’s in een echt of virtueel ‘klaslokaal’ zit. Als meerdere collega’s met Spotler aan de slag gaan, kan het efficiënter zijn om een exclusieve training voor jouw bedrijf te organiseren. Je kunt dan specifieke zaken behandelen die echt voor jullie situatie van toepassing zijn.

“Super leuke training gehad. Had niet verwacht dat het online zo goed zou werken. Ik heb een goed en leuk gevoel overgehouden aan de trainingsmiddag, waarbij ik ook goed heb leren werken met Spotler.”

Louise Zwanenburg van Landré geeft de training een 9.

“Vond jullie beiden zeer prettig om naar te luisteren. Geduldig, veel kennis, laagdrempelig. Nogmaals dank.”

Agnes Homan van Saxion Parttime School geeft de training een 8.

“Fijn dat het account nog 30 dagen beschikbaar blijft en dat er een trainingsboekje bij zit. Zo kun je zelf alles nog rustig nalezen.”

Guusje Bos van BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning geeft de training een 8.

“Ik vond het heel goed en duidelijk online te volgen dus kan me best voorstellen dat jullie deze trainingen ook ná corona online blijven aanbieden. Dat zou voor mensen zoals ik, die in Zeeland wonen, de training al direct meer toegankelijk maken. Soms neem je niet snel de tijd om af te reizen voor iets; online is dan een uitkomst.”

Een werknemer van HZ University of Applied Sciences geeft de training een 10.

“Vooral fijn dat er genoemd werd dat het niet uitmaakt op welk niveau je deelneemt. Ondanks dat ik vrij weinig wist kon ik ook leren van de tips voor de frequentere gebruikers.”

Alexandra Den Breejen van Van Ekeren Kuiper geeft de training een 8.

spotler help center

Spotler Help Centers: uitgebreide softwarehulp

Als je wilt weten hoe je een effectieve A/B-test opzet, dan volg je een mooie e-course in de Spotler Academy. Maar wil je snel weten hoe je in onze software zo’n test inricht met twee verschillende onderwerpregels, duik dan onze Help Centers in. Je ziet direct een omgeving met praktische content, duidelijke stappenplannen en handleidingen per module.

Onze Help Centers leggen uit hoe onze software werkt en is vrij toegankelijk voor iedereen.

Ontdek onze uitgebreide softwarehulp
Bekijk het Mail+ Help Center
Bekijk het SendPro Help Center
Bekijk het MailPro Help Center

Go to top
Direct Contact