E-mail marketing ondersteuning

Spotler helpt je om succesvol te worden met je e-mail marketing

Image

Uitgebreide begeleiding

Bij Spotler krijg je meer dan alleen e-mail marketing software, we bieden je ook uitgebreide ondersteuning. Want hoe prettig een softwareoplossing ook is, wil je echt succesvol worden dan heb je af en toe begeleiding nodig.

We helpen je graag om relevanter te communiceren en betere e-mail marketing resultaten te behalen. Daarom begeleiden we je met een customer succes team, een support-team en technische specialisten om je prestaties te verbeteren. Daarnaast krijg je een gebruikerstraining waarmee je alle functies van de software leert kennen.

Je krijgt ook toegang tot de Spotler Academy boordevol e-courses, uitlegvideo’s en kennisdocumenten. En wil je informatie over onze software nog eens nalezen? Dan zoek je dit eenvoudig op in ons uitgebreide helpcenter.

Customer success team

Als je met Spotler start zorgt onze customer success team er tijdens de onboardings voor dat je account wordt ingericht en op tijd wordt opgeleverd. Daarnaast staat dit team voor je klaar om je tijdens dit proces van adviezen te voorzien om zorgeloos en succesvol te starten met je e-mail marketing (automation).

Lees meer

Support-team

Heb je vragen over het gebruik van Spotler, dan kun je altijd direct bellen met het support-­team. Ons support-team is telefonisch en per mail te bereiken. Onze productexperts helpen je graag verder. Onze support wordt al jarenlang erg goed beoordeeld door onze klanten en daar zijn we best wel een beetje trots op.

Lees meer

Educatie-team

Welke leermogelijkheden bij jou past, kies je zelf. Bij Spotler is een team van educatie­specialisten dagelijks aan de slag om trainingen, e-courses, webinars en workshops te ontwikkelen om jouw e-mail marketing met Spotler te verbeteren. Daarnaast heb je als Spotler-klant toegang tot heel veel kennisdocumenten zoals white papers, onderzoeks­rapporten, infographics en checklists.

Lees meer

Technische specialisten

Onze technische specialisten helpen je graag bij templatedesign, al je datavraagstukken, integraties met je CRM, CDP of webshopsoftware en met de technische inrichting van je account. Onze specialisten zijn expert in hun vak en weten alles over de technische aspecten van e-mail marketing.

Lees meer

Partnernetwerk

Spotler werkt samen met een zeer uitgebreid netwerk van partners die extra diensten rondom Spotler en online marketing verzorgen. Denk aan het maken van integraties met andere software, het uit handen nemen van het versturen van je mailings of strategisch advies over al je marketingkanalen.

Lees meer

Spotler Academy

Leer in de Spotler Academy meer over e-mail marketing en haal zo meer uit jouw account.

  • Volg e-cources waar en wanneer het jou uitkomt
  • Bekijk al onze white papers, checklists, rapporten en webinars
  • Ontdek functionaliteiten in Spotler die je nog niet kende

En dit is uiteraard geheel kosteloos voor alle Spotler-gebruikers.

Spotler Help Center

In onze Help Centers voor Mail+, SendPro en MailPro staan praktische stappenplannen, handleidingen, uitleg van begrippen en je vindt er antwoord op de veelgestelde vragen over onze software.

Het Help Center is ook geïntegreerd in onze software zodat je eenvoudig vanuit de software informatie kunt opzoeken.

Hoe ziet een start met Spotler eruit?

Wij helpen je met een zorgeloze start! Spotler zorgt voor de volledige onboarding zodat jij zo snel mogelijk je e-mail marketing resultaten kunt verbeteren.

Hoe? Dat hebben we uitgebreid beschreven.

Lees over onze zorgeloze start

Go to top
Direct Contact