Spotler SendPro
E-mail API pakketten

Voor alle pakketten geldt dat je kunt vertrouwen op hoge
aflever­betrouwbaarheid en geavanceerde templating

header large

Voor elke organisatie een passend pakket

Bij Spotler SendPro kun je altijd vertrouwen op hoge aflever­betrouwbaarheid en geavanceerde templating, ongeacht het pakket dat je kiest. Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing om transactionele e-mails uit je webshop mooier te maken of is er behoefte aan een schaalbare e-mail­oplossing binnen jouw multinationale organisatie? SendPro biedt voor ieder soort organisatie een passende oplossing.

Welk pakket past bij jouw organisatie?

SendPro Basic

SendPro Basic

IJzersterke API en hoge afleverratio's
SendPro Premium

SendPro Premium

Werk samen met je collega's aan je e-mails
SendPro Enterprise

SendPro Enterprise

Enterprise-level email sending

SendPro Basic

Direct aan de slag om je e-mails weer in de inbox te krijgen? Dan kun je met SendPro Basic Binnen no-time aan de slag. Met een handige onboardings­manager en alles wat je nodig hebt om mooie e-mails in de inbox af te leveren, is SendPro Basic de ultieme oplossing voor kleinere bedrijven die hun transactionele e-mails willen professionaliseren.

Meer informatie over SendPro Basic

SendPro Premium

Met SendPro Premiumkrijg je alle voordelen van SendPro Basic en profiteer je van extra functionaliteiten en ondersteuning die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van grotere bedrijven te voldoen, zoals een extra testomgeving, rollen & rechten en een onbeperkt aantal verzenddomeinen.

Meer informatie over SendPro Premium

 

SendPro Enterprise

Aan de slag met e-mail in een complexe organisatie? Met SendPro Enterprise beheer je al je e-mail­communicatie op de manier zoals die voor jouw organisatie werkt. Multi-branded, meerdere talen, enterprise accountstructuren, custom features: alles wat je nodig hebt om op hoog niveau e-mails te verwerken.

Meer informatie over SendPro Enterprise

Integreer je Magento 2-webshop met SendPro

Met de SendPro Magento 2 integratie bereik je je Magento 2 -klanten altijd. Je hoeft je geen zorgen te maken over e-mailaflevering. Dat is de kracht van SendPro. Natuurlijk kun je orderbevestigingen en alle andere notificaties aanpassen aan je eigen huisstijl. En monitor eenvoudig of je klanten je berichten wel of niet lezen – allemaal binnen één gebruiksvriendelijk platform.

Lees meer over de SendPro Magento 2 Integratie

Organisaties die dagelijks op SendPro vertrouwen

CAB – wit
Currys – wit
DPD – wit
Eneco – wit
Exact – wit
Pathe – wit
Sessions – wit
Siemens – wit
Team Tailor – wit
Tele2 – wit
TLN – wit
Zusss – wit

Hulp nodig bij het bepalen welk pakket je nodig hebt?

Wil je weten welk pakket goed past bij jouw organisatie en wensen? En wil je zien wat SendPro te bieden heeft? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts.

We bekijken jouw situatie en geven we je een goed beeld hoe onze software jouw organisatie verder kan helpen. We leggen tevens uit hoe een eventuele samenwerking met Spotler eruitziet. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Image
Go to top
Direct Contact