Krachtige en prettige marketingsoftware

Wij maken het je graag makkelijk door krachtige
software te ontwikkelen die eenvoudig in gebruik is.

Image

Gebruiksvriendelijke software voor iedere marketeer en communicatie­professional

Iedere marketeer en communicatie­professional heeft ermee te maken: een overvolle to-do-lijst en te weinig tijd om alle taken uit te voeren. En dat herkennen wij maar al te goed! Daarom is ons doel om software te ontwikkelen waarmee onze gebruikers in minder tijd succesvol zijn in hun marketing­communicatie.

Wij bieden software voor e-mail marketing, transactionele e-mails, social media management
en personalisatie in al je marketingkanalen.

Spotler Mail+

E-mail marketing automation software

Zoek je software om op een professionele manier te communiceren met klanten, leden, prospects en andere doelgroepen? Dan is Spotler Mail+ de juiste keuze!

Spotler Mail+ is gebruiksvriendelijke software voor e-mail marketing automation. Je kunt Spotler Mail+ integreren met bekende CRM-, CDP- en webshopsoftware. Met de vier Spotler Mail+ pakketten hebben we voor iedere branche en marketingdoel de juiste oplossing.

Bekijk Spotler Mail+

Spotler Flowmailer

Transactionele e-mail API

Verstuur je transactionele e-mails zoals factuurmails, orderbevestigingen of wachtwoord-vergeten-mails? Zorg er dan voor dat ook deze mails passen bij jouw merk en huisstijl.

De transactionele e-mail API van Flowmailer stelt je in staat om op een flexibele en schaalbare manier transactionele e-mails te verzenden en te beheren. Sluit eenvoudig al je verschillende systemen aan op onze e-mail API.

Bekijk Spotler Flowmailer

Spotler Social

Social media management software

Met Spotler Social beheer je jouw social kanalen én je engagement. Kom moeiteloos in contact met jouw fans en volgers met onze social media management software.

Spotler Social helpt je bij het maken van een planning, content afstemmen op een doelgroep en het optimaliseren van je posts. Daarnaast krijg je goed inzicht in de resultaten met handige dashboards en rapporten. En je hebt overal toegang met de mobiele app.

Bekijk Spotler Social

Spotler Webpower

E-mail marketing automation software
voor enterprise organisaties

Spotler Webpower is uitermate geschikt voor enterprise organisaties die op zoek zijn naar een oplossing voor complexe vraagstukken.

Het Webpower platform bevat vele mogelijkheden zoals meerdere merken beheren, uitgebreide rechten- en rollenmanagement, approval manager, meerdere sending domains en nog veel meer.

Bekijk Spotler Webpower

Spotler is Software WITH a Service

De gebruiksvriendelijke software van Spotler stelt je in staat om zelf het maximale rendement uit jouw marketing te halen. Een goede zorgeloze start vinden we belangrijk en daarom bieden wij veel ondersteuning. Zo richten we software samen goed in. We begeleiden je bij het inrichten van je database, de ontwikkeling van de nodige templates en de integratie met je CRM, CDP of webshopsoftware.

Verder trainen we je in het gebruik van onze software en je kunt alles over e-mail marketing leren in de Spotler Academy.

En heb je een keer hulp nodig? Bel, mail of chat met onze support-afdeling. We helpen je graag direct verder. En dat doen we gewoon in het Nederlands.

Meer info over onze ondersteuning

Spotler: wie zijn wij?

Wij focussen ons op het ontwikkelen en leveren van marketingsoftware. Wij richten ons daarbij op gebruiksgemak en persoonlijke ondersteuning. Daarnaast vinden wij privacy en security enorm belangrijk. En we werken graag samen met andere organisaties zodat we de beste integraties en services kunnen bieden aan onze klanten.
We stellen ons graag uitgebreid aan je voor.

Lees meer over Spotler

Plan een adviesgesprek in

Wil je weten hoe onze software kan bijdragen aan jouw marketing? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Onze experts denken graag met je mee, we bespreken je huidige marketing en geven je inzicht in de mogelijkheden.

Spotler demo
Go to top
Direct Contact