Spotler Mail+
e-mail marketing pakketten

Krachtige functionaliteiten in vier verschillende pakketten voor optimale e-mailresultaten

Image

Altijd een passend e-mail marketing pakket voor jou

De e-mail marketing pakketten van Spotler Mail+ bieden voor diverse toepassingen geavanceerde functionaliteiten om op een professionele manier te communiceren met klanten, leden, prospects en andere doelgroepen.

Spotler heeft vier e-mail marketing pakketten zodat onze software altijd bij je bedrijf past, ongeacht je bedrijfsgrootte, branche en doelstellingen. Spotler is de ideale oplossing voor je e-mail marketingactiviteiten. Met Spotler Mail+ kan je resultaatgericht en relevant communiceren met je doelgroep.

Welk e-mail marketing pakket past bij jouw organisatie?

Pakket Spotler Professional

Spotler Mail+ Professional

Ben je op zoek naar software waarmee je professioneel kunt mailen en formulieren, enquêtes en landingspagina’s kan inzetten? Dan is Spotler Mail+ Professional het geschikte pakket voor jou. Dit pakket biedt daarnaast ook standaard mogelijkheden om sms-mailings in te zetten en subscribe pop-ups op je website te plaatsen.

Kleinere B2B-organisaties, maar ook overheden, stichtingen, verenigingen en andere non-profit organisaties gebruiken Spotler Professional om hun wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrieven te versturen, tevredenheidsonderzoeken te doen en uitnodigingen te versturen voor evenementen.

Meer informatie over Spotler Mail+ Professional
Pakket Spotler Automation

Spotler Mail+ Automation

Wil je ook automatische campagnes, dynamische content en eventueel een integratie met je bedrijfssoftware? Kies dan voor Spotler Mail+ Automation. Dit pakket bevat alle functionaliteiten van Professional en meer.

Door de mogelijkheden om op basis van interacties van je websitebezoeker automatische (drip-)campagnes in te zetten, zien we dat met name middelgrote tot grote B2B-organisaties en consumenten dienstverleners Spotler Automation inzetten voor hun e-mail marketing activiteiten. Zij koppelen dit pakket aan hun CRM, ERP of CDP om relevanter te communiceren en uniform klantbeeld.

Meer informatie over Spotler Mail+ Automation
Pakket Spotler eCommerce

Spotler Mail+ eCommerce

Heb je een webshop en wil je product­nieuwsbrieven, e-commerce­campagnes en een koppeling met je webshop­software? Kies dan voor Spotler Mail+ eCommerce. Dit pakket bevat ook alle functionaliteiten van Professional en Automation en meer.

Door standaardkoppelingen met platforms als Magento, Lightspeed, Shopify, Shopware, WooCommerce en diverse CDP’s worden contacten, producten en order(historie) gesynchroniseerd en direct beschikbaar voor segmentaties en product­nieuwsbrieven. Ook trigger je door deze koppeling o.a. makkelijk verlaten winkelwagen en reviews campagnes.

Meer informatie over Spotler Mail+ eCommerce

Spotler Mail+ B2B

Spotler B2B heeft een leadgeneratie module waarmee je meer leads genereert. Door de integratie met onze e-mail marketing software kun je ook zien welke contacten door klikken naar je website. Hierdoor krijg je inzicht in welke pagina’s zij bezoeken, kun je hun gedrag scoren en daarmee kun je op het juiste moment de juiste acties uitvoeren om ze te converteren naar klanten. Spotler Mail+ B2B bevat alle functionaliteiten van Professional en Automation.

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor B2B-organisaties die het maximale uit hun e-mail marketing activiteiten én leadgeneratie vanuit website­bezoeken willen halen.

Meer informatie over Spotler Mail+ B2B

Breid je e-mail marketing uit

Verstuur met Flowmailer transactionele e-mails die volledig passen bij jouw merk en huisstijl. Krijg inzicht in welke transactionele e-mails bouncen en welke transactionele e-mails geopend zijn. Met het Customer Data Platform Squeezely integreer je eenvoudig al je kanalen en kan je alle resultaten in één dashboard bekijken.

Transactionele e-mails

Verstuur je transactionele e-mails zoals factuurmails, orderbevestigingen of wachtwoord-vergeten-mails? Zorg er dan voor dat ook deze mails passen bij jouw merk en huisstijl. Maak gebruik van Flowmailer. Hiermee krijg je inzicht in al je transactionele berichtenstromen. Door tracking zie je welke e-mails bouncen en welke geopend worden. En ze zijn opgemaakt in jouw huisstijl.

Lees verder

Customer Data Platform

Met het Customer Data Platform Squeezely integreer je eenvoudig je website, je CRM, je e-mailsoftware en alle andere kanalen die je gebruikt. En dat alles in één overzichtelijk dashboard. Met Squeezely bouw je zo een 360 graden klantbeeld op. Een klantbeeld dat gepersonaliseerd en relevant is en dat je kunt inzetten op alle verschillende kanalen waarop je klant aanwezig is.

Lees verder

Hulp nodig bij het kiezen van een
e-mail marketing pakket?

Wil je weten welk pakket goed past bij jouw bedrijf en wensen? En wil je zien wat Spotler Mail+ te bieden heeft? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten kijken we naar jouw situatie en geven we je een goed beeld van onze software. We leggen tevens uit hoe een eventuele samenwerking met Spotler eruitziet. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Plan een online demo in

Wil je eerst nog wat meer informatie? Vraag dan onze brochures aan.

spotler-footer-5.3
Go to top
Direct Contact