Spotler-connector voor NextChapter

Integreer eenvoudig NextChapter met Spotler

Spotler koppeling
Image

Contacten sync, bounces, aan- en afmeldingen

Na de installatie van de Spotler-connector voor NextChapter worden Spotler en jouw webshop automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor worden jouw contacten gesynchroniseerd naar Spotler. Nieuwe aanmeldingen binnen de webwinkel komen automatisch in Spotler terecht. Andersom worden wijzigingen, bounces én afmeldingen via Spotler in jouw klantbestand in NextChapter.

Deze connector is ontwikkeld door NextChapter.

Product­synchronisatie

Productnamen, -afbeeldingen, -prijzen en links worden via de koppeling in Spotler opgeslagen. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop voeg je een product toe, dat automatisch in de juiste opmaak wordt geplaatst.

Order­synchronisatie

Alle orders uit de back-end worden automatisch gesynchroniseerd naar Spotler. Zo kun je in Spotler specifieke selecties maken op basis van orderhistorie om gericht te kunnen mailen. Bijvoorbeeld naar jouw topklanten of naar klanten die een specifiek product hebben gekocht.

NextChapter triggers

Met deze Spotler-connector kun je vanuit NextChapter automatische campagnes in Spotler aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een verlaten winkel­wagen­campagne, een verjaardags­bericht of een product review campagne. Converterende e-mail marketing automation!

Go to top
Direct Contact