Zet onze goede templates in voor je
nieuwsbrieven en landingspagina’s

Maak eenvoudig mooie nieuwsbrief templates in je eigen huisstijl met onze template editor

Image

E-mail templates in jouw huisstijl

Een e-mailtemplate is een vaste opmaak van een nieuwsbrief of mailing in jouw huisstijl. Met een e-mailtemplate hoef je niet steeds je mailing opnieuw op te bouwen en door de vaste opmaak ben je herkenbaar voor je ontvangers. Een template bevat verschillende soorten contentblokken zodat je eenvoudig elke boodschap in een template kwijt kunt.

Met de handige template editor van Spotler Mail+ kun je eenvoudig goede en responsive templates maken in jouw huisstijl.

email template zelf doen of laten maken

Zelf doen of laten maken?

Spotler heeft een template editor ontwikkeld waarmee je zelfstandig mooie templates maakt voor je mailings en landingspagina’s.

In Spotler Mail+ start je niet met een blanco template. Je hoeft dus niet uit te zoeken hoe je een e-maildesign maakt die op elk apparaat en mailclient er goed uitziet. Dat hebben onze professionele e-mailontwerpers al voor je gedaan. Zij hebben 13 gevarieerde standaard templates voor je klaar gezet waar je eenvoudig je belangrijkste huisstijl­elementen aan toevoegt. Deze 13 templates zijn beschikbaar in elk Spotler Mail+ account.

Wil je deels of compleet afwijken van het design van een standaard template? Dat kan natuurlijk. Onze ontwerpers ontwikkelen graag een template voor je dat zo goed mogelijk op je wensen aansluit.

3 mogelijkheden voor je template-ontwerp

Spotler biedt drie mogelijkheden voor je template-ontwerp:
Standaard, Standaard Plus en Premium.

Standaard

 
Direct zelf aan de slag
Als je met de standaard template
prima uit de voeten kunt

Standaard Plus

 
Customizen op onderdelen
Als je enkele contentblokken van een standaard template wilt wijzigen

Premium

 
Volledig op maat
Als je een volledig maatwerk template wilt laten ontwerpen
email template inclusief landingspagina

Inclusief landingspagina’s

Alle 13 standaard e-mailtemplates zijn voorzien van een bijpassend landingspagina-template. Hiermee kunt je eenvoudig landingspagina’s maken. Daarnaast zit er bij elk template een afmeldpagina en een pagina voor een profiel­wijzigings­formulier bij.

Ook als je kiest voor Standaard Plus of Premium is het mogelijk om specifieke contentblokken op je landingspagina’s door ons te laten ontwikkelen. En natuurlijk kun je ook bij Spotler terecht voor een volledig op maat gemaakte landingspagina.

geoptimaliseerde email template voor ieder device

Geoptimaliseerd voor elk device

Alle e-mailtemplates en landingspagina-templates zijn geoptimaliseerd voor een goede weergave op elk device. De opmaak schaalt op mobiel, desktop, laptop of tablet naar het juiste formaat zodat je ontvangers je content eenvoudig kunnen bekijken.

Je teksten en afbeeldingen worden op mobiel op de juiste grootte weergegeven en ze veranderen van positie zodat de opmaak ideaal is voor een kleiner scherm.

email templates voor elke branche

Voor elke branche en sector

De 13 standaard templates zijn zo ontworpen dat ze aansluiten bij verschillende branches en sectoren. Er zijn templates voor de non-profit, de e-commerce, de travel- en tech-industry en de templates verschillen ook in focus. Sommige templates zijn zeer geschikt voor veel afbeeldingen en andere juist voor meer tekstuele input, sommige templates tonen social share functionaliteit prominent en andere templates doen dat wat minder. Er is dus veel om uit te kiezen.

Kies je voor Premium dan passen onze professionele e-maildesigners elk detail helemaal aan op jouw wensen. Zo weet je zeker dat jouw template naadloos aansluit op de jouw huisstijl en branche.

Template gallery en voorbeelden

Geen templates gevonden
Standaard template: Alfa
Standaard template: Bravo
Standaard template: Charlie
Standaard template: Delta
Standaard template: Echo
Standaard template: Foxtrot
Standaard template: Golf
Standaard template: Hotel
Standaard template: India
Standaard template: Juliette
Standaard template: Kilo
Standaard template: Lima

Veelgestelde vragen

Hoeveel Standaard templates kan ik maken?

Je kunt onbeperkt gebruikmaken van de Standaard templates in je account. En je kunt ze onbeperkt dupliceren of afgeleiden van maken. Bijvoorbeeld in een afwijkende kleurstelling.

Welke elementen kan ik allemaal bewerken?

Je kunt je eigen huisstijlkleuren toevoegen aan het design van een Standaard template. Per template wordt vervolgens bepaald wat aanpasbaar is. Dat is niet voor elk Standaard template exact hetzelfde, maar in grote lijnen kun je het volgende zelf aanpassen: de achtergrondkleuren van de header, de footer, de artikelen en de achtergrondkleuren van het template zelf. Verder kun je de knopkleuren aanpassen, de tekst- en titelkleuren van de artikelen en je kunt de kleuren en teksten aanpassen van de servicelinks aan de boven- en onderzijde van het template.

Verder kent elk Standaard template een ruime keuze uit verschillende contentblokken. Ook hierin kun je een keuze maken en in elk contentblok kun je de belangrijkste designelementen aanpassen aan jouw huisstijlkleuren.

Kan ik zelf blokken maken of de lay-out van de blokken bewerken bij een Standaard template?

Je kunt de Standaard contentblokken niet zelf bewerken. Bij elk Standaard template kun je kiezen uit ongeveer 20 verschillende contentblokken. Deze varianten komen overeen met de meest gehoorde designwensen.

Mocht je toch een heel specifieke wens hebben die je niet terugziet in de Standaard contentblokken, neem dan contact met ons op. Spotler ontwikkelt voor jou graag een op maat gemaakt contentblok. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Neem contact op met Spotler en geef aan wat je wensen zijn dan lichten we toe wat de exacte kosten zijn.

Heb je nog andere vragen?
Neem gerust contact op of plan vrijblijvend een demonstratie in. Dan beantwoorden wij al je vragen.

Wil je de software uitgebreid bekijken?

Plan dan vrijblijvend een online demo in! We laten je graag zien hoe eenvoudig je een template maakt en nieuwsbrieven opstelt met onze software en wat je kan verwachten van een samenwerking met Spotler.

Plan een online demo in
Image
Go to top
Direct Contact