Spotler Mail+ connector voor Epona

Koppel Spotler Mail+ eenvoudig met Epona ContactManager CRM

Spotler koppeling

Synchronisatie van contactgegevens

Na de installatie van de Spotler Mail+ connector voor Epona ContactManager (hét CRM systeem voor de juridische professional) worden Spotler Mail+ en ContactManager automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor worden je contacten, inclusief de permissies, gesynchroniseerd naar Spotler Mail+. Dit betekent dat nieuwsbrief­inschrijvingen automatisch in Spotler Mail+ terechtkomen. Andersom worden nieuwe aanmeldingen én afmeldingen via Spotler Mail+ ook verwerkt.

De koppeling is door Epona zelf ontwikkeld.

Selecties direct in Spotler Mail+

In ContactManager is het mogelijk om bepaalde segmentaties op basis van (vertrouwelijke) gegevens die alleen in ContactManager staan als tijdelijke lijst in Spotler Mail+ te gebruiken. Vanuit Spotler Mail+ verstuur je vervolgens de communicatie naar de juiste ontvanger. Gegevens die zij invullen op formulieren worden opgehaald en in Epona ContactManager weggeschreven.

Verwerking van bounces

Een e‑mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler Mail+ als ‘bounce’ geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de koppeling automatisch verwerkt. De juiste relatie­manager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Dit houdt je bestand schoon en zorgt voor dat het contact in tact blijft. Zeker in geval van belangrijke juridische communicatie kan en mag de data in je CRM niet verouderen.

Go to top
Direct Contact