Spotler Mail+ connector
voor Exact Synergy

Koppel Spotler Mail+ eenvoudig met de Exact Synergy integratie van It’s Us

Spotler koppeling

Koppel Spotler Mail+ naadloos met Exact Synergy

Ontdek de synergie tussen Exact Synergy en Spotler Mail+ en versterk je e-mailmarketingstrategie met automatische gegevensuitwisseling, up-to-date CRM-selecties en geïntegreerde responsverwerking. Met de connector worden realtime contactgegevens tussen Exact Synergy en Spotler Mail+ automatisch uitgewisseld, zoals aan- en afmeldingen. Hierdoor kun je efficiënt werken zonder je zorgen te maken over handmatige handelingen of inconsistentie in je gegevens.

De connector is ontwikkeld door Exact Gold Partner It’s Us.

Automatische gegevensuitwisseling

Nieuwe en gewijzigde contacten in Exact Synergy worden automatisch gesynchroniseerd met Spotler Mail+. Dit geldt zowel voor klanten als leads. Terugkoppeling van aan- of afmeldingen, interesses en profielverrijkingen uit Spotler Mail+ naar Exact Synergy is ook naadloos geïntegreerd. Zelfs nieuwe contacten in Spotler Mail+ kunnen automatisch worden gesynchroniseerd als leads of contacten in Exact Synergy.

Specifieke CRM-selecties beschikbaar in Spotler Mail+

Eenvoudig segmentaties in Exact Synergy synchroniseren met Spotler Mail+ om statische lijsten te creëren voor gerichte mailingacties. Deze functie zorgt ervoor dat je de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste doelgroep kunt sturen zonder dat je de gegevens in Spotler Mail+ zelf hoeft te beheren.

Bounceverwerking in Exact Synergy

Onbereikbare e-mailadressen in Spotler Mail+ worden automatisch door de connector doorgestuurd naar Exact Synergy. Je kunt automatisch taken laten aanmaken voor de juiste accountmanager om actie te ondernemen. Dit levert kansen op en houdt je bestand schoon.

Respons op formulieren

De respons op Spotler Mail+ formulieren voor bijvoorbeeld evenementuitnodigingen worden automatisch verwerkt in het ‘validatieproces’ in Exact Synergy. Matching vindt plaats op basis van het domein van het e-mailadres. Indien geen match, dan kun je de respons handmatig verwerken. Nieuwe formulieren worden automatisch in het proces opgenomen.

Profielverrijking met extra velden

Standaardvelden van Exact Synergy en Spotler Mail+ zijn bij installatie al gekoppeld. Voor specifieke campagnedoeleinden in Spotler Mail+ kun je extra velden toevoegen in de koppeling. Deze blijven voortaan synchroon, en bieden mogelijkheden voor profielverrijking, zoals formulieren, enquêtes, statistieken van klikgedrag, en meer.

Een greep uit de klanten die de koppeling gebruiken

A&O Fonds Gemeenten
Ravas
Go to top
Direct Contact