Spotler Mail+ connector
voor Salesforce CRM

Koppel Spotler Mail+ eenvoudig met Salesforce CRM

Spotler koppeling

Gegevensuitwisseling met Salesforce

Met deze connector beschik je over een naadloze integratie met Spotler Mail+. Zo synchroniseer je moeiteloos contactdata waardoor het werken met losse export- en importlijsten verleden tijd is. Met de connector worden nieuwe en gewijzigde contacten automatisch ook nieuwe en gewijzigde contacten in Spotler Mail+. Als je een contact verwijdert in Salesforce, worden bij dat contact in Spotler Mail+ alle permissies uitgezet zodat deze contactpersoon niet meer gemaild wordt.

Uitgebreide contactgegevens

Voor een complete klantkaart met uitgebreide contactdata zijn gegevens vanuit Spotler Mail+ ook beschikbaar in Salesforce. Specifieke kenmerken kunnen worden gesynchroniseerd door op de contactinformatie extra velden toe te voegen voor het opslaan van die kenmerken.

CRM-selecties direct in Spotler Mail+

Salesforce biedt uitgebreide selectie­mogelijkheden voor het samenstellen van segmentatie­lijsten. Met een druk op de knop genereer je een rapport en is zo’n selectie direct beschikbaar als tijdelijke lijst in Spotler Mail+ om een nieuwe mailing naar uit te sturen.

Bounces terug in Salesforce CRM

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler Mail+ als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Salesforce verwerkt. Op de klantkaart komt een melding waardoor de juiste accountmanager de gegevens kan controleren en actie kan ondernemen.

Automatische welkomstcampagne

Ieder nieuw contact die je zelf na goedkeuring in je database aanmeldt of inschrijft op jouw nieuwsbrief ontvangt een automatisch welkomstbericht. Zo bouw je direct een band op met jouw achterban. Het bericht wordt vanuit Spotler Mail+ verstuurd. De trigger hiervoor wordt vanuit Salesforce verzonden.

Download de productsheet van de Salesforce CRM koppeling

Profiteer van de integratie tussen CRM & e-mail marketing. Lees alles over de Spotler Mail+ connector voor Salesforce CRM.

Image
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
Go to top
Direct Contact