2manydots

2manydots is een full-service internet marketing bureau in Tilburg. Wij zijn specialist in converterende WordPress websites.

Voor bedrijven die geloven in online zijn wij de ideale partner op het gebied van online marketing [websites, SEO & Google Ads]. 2manydots ontwerpt en ontwikkelt websites, denkt mee over de online marketing strategie en komt met maatwerkoplossingen. We zetten waar nodig online campagnes, social media of advertenties in.

Met een gedreven MKB team van 10 specialisten staan we voor je klaar. We geloven in korte lijntjes, weten waar we over praten en communiceren in begrijpelijke taal.

Diensten van 2manydots

Support website

Minder telefonische vragen dankzij een overzichtelijke self-service website: dat realiseerden wij voor onze opdrachtgever Vivisol. Eén van de specialiteiten van 2manydots zijn support websites: het creëren van websites die (potentiële) klanten optimaal informeren. De waardering die klanten hiervoor voelen, helpt om hen aan een bedrijf te binden. In relatief korte tijd bouwde 2manydots de website die Vivisol wenste. Gebruikers kunnen nu online, in hun eigen tijd, meer informatie vinden.

Corporate website

Juridisch advies aan uiteenlopende doelgroepen: dit was de uitdaging van onze opdrachtgever TeekensKarstens. Doel was om meer organische bezoekers te ontvangen en deze tot leads te converteren. Daarom bouwden wij een website met aparte ingangen voor de verschillende doelgroepen. Ook zorgde 2manydots ervoor dat TeekensKarstens rollen kan toekennen aan medewerkers, waardoor elke advocaat of notaris zijn of haar eigen persoonlijke pagina kan beheren.

Wat vind jij van 2manydots?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

2manydots heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact