Adwise

Adwise is een full-service digital agency met meer dan 85 professionals die iedere dag met passie werken aan de ambities van opdracht­gevers. Binnen het digitale speelveld weten ze opdracht­gevers iedere dag op voorsprong te zetten. Adwise heeft specialisaties op het gebied van e‑commerce, leadgeneratie, proces­optimalisatie, service & loyaliteit, arbeidsmarkt­communicatie en branding. De organisatie heeft vestigingen in Almelo en Utrecht en werkt zowel voor het midden- en kleinbedrijf als grote internationale multi-nationals.

Als partner van Spotler biedt Adwise – Your Digital Brain de support en diensten aan om Spotler marketing software zo effectief mogelijk in te zetten. Van succesvolle e‑mail­marketing automation campagnes tot het leggen van complexe koppelingen om zo het ROPO-effect (Research Online, Purchase Offline) te meten. Ontdek hoe Adwise – Your Digital Brain je verder kan helpen.

Klantcases

Kees Smit Tuinmeubelen

Voor Kees Smit heeft Adwise inzichtelijk gemaakt hoe de online marketing­­investeringen bijdragen aan offline verkopen. Adwise zet onder andere e‑mail marketing in om het Research Online, Purchase Offline-effect te berekenen. De methode die Adwise heeft ontwikkeld geeft Kees Smit veel nieuwe inzichten die gebruikt worden om hun online marketing­budgetten beter in te zetten.

Atkins

Atkins en Adwise hebben samen een begeleidings­­traject ontwikkeld waarbij je instructies en support ontvangt om af te vallen. Tijdens het traject ontvang je per e‑mail recepten, maaltijd­­plannen en tips aangepast op de afvalfase waarin je je bevindt. De campagne is erg succesvol en verhoogd de betrokkenheid van deelnemers met het werk. Tevens versterkt de campagne de verkoop van Atkins-producten.

Wat vind jij van Adwise?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Adwise heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact