BigDataHub

Jouw data waardevoller. Met een abonnement op de BigDataHub hebben gegevens uit verschillende datasystemen van jouw bedrijf veel meer-waarde. De data worden onderzocht, geanalyseerd, samengevoegd, gestructureerd, verbeterd, verrijkt, opgeschoond en gevisualiseerd. Deze gegevens worden op een eenduidige manier weergegeven, zodat goed inzicht in alle beschikbare gegevens mogelijk wordt. Dit overzicht kan met de juiste koppelingen op wens van de klant gebruikt worden voor automatiseren van bijvoorbeeld facturatie, analyse, klanten mailings, rapportage, marketing automation.

Succes met BigDataHub

BigDataHub en Le Champion winnen samen de wedstrijd.

De wens om te komen tot één klant­beeld wordt gerealiseerd door de koppeling tussen de BigDataHub van InTellegus en de e‑mail marketing­software van Spotler. Spotler maakt het -sinds 2016- mogelijk om campagnes te versturen en te volgen en met de komst van de BigDataHub is dit uitgegroeid tot het belangrijkste wervings­kanaal voor Le Champion. Naast de wens om te komen tot één klantbeeld, is het voor Le Champion belangrijk om een onderscheid te maken tussen terug­kerende sporters en nieuwe sporters. En al die sporters verschillen onder­ling ook weer veel van elkaar. Het hoeft geen betoog dat een marathon­loper andere behoeften heeft dan een recreant die meedoet aan een 5 kilometer run. Met het dasboard van de BigDataHub hebben de 28 professionals van Le Champion alle gegevens overzichtelijk op hun schermen.

Proactief MKB

Wij bieden kansen aan de MKB ondernemer met een commerciële inslag. Hierbij kunnen we direct winst boeken bij bedrijven die aankopen registreren op een klantadres, klantenpas of in de vorm van een abonnement (sportschool). Wil je meer focus op het automatiseren van de marketing­activiteiten. Wens je een duidelijke systematiek voor het in contact komen met jouw klanten. Samen met BigDataHub maken we deze inhaal­slag, meten we de resultaten en sturen we bij waar wenselijk.

Wat vind jij van BigDataHub?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

BigDataHub heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact