DeltaZuid

Aangenaam! Wij zijn DeltaZuid. Wij bouwen sterke merken. Omdat wij geloven dat je daarmee het verschil kan maken. Dat doen wij voor organisaties én producten. Op basis van beproefde methoden en technieken en met een onbegrensde creativiteit.

Wij bouwen een merk op vanuit de identiteit. Op basis daarvan ontwikkelen we de bouwstenen van het merk, zoals de merknaam, het logo, de stijl en het beeldconcept. Om aan de hand daarvan de benodigde communicatiemiddelen te ontwerpen en mee te denken over de juiste communicatiestrategie. Zo komen we tot een onderscheidend en consistent merk, dat de doelgroep in het hoofd én in het hart raakt. Zowel intern als extern.

DeltaZuid is ontstaan uit de ontwikkeling en branding van eigen producten en concepten. Geen standaard communicatie- of reclamebureau dus. En dat merk je. Want bij DeltaZuid vind je mensen met een ondernemersgeest. Mensen met een tomeloze passie voor branding en het effect hiervan op organisaties en producten.

Sterke merken bouwen

Herpositionering

DeltaZuid heeft ‘AOMB intellectual property’ geholpen met een complete make-over om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomstige groei­ambities. Centraal stond de ontwikkeling van een sterke propositie en een onderscheidend merk. Daaruit is de merkbelofte ‘Stay unique’ voortgekomen. Het uitgangspunt voor de verdere stijl­ontwikkeling, waaronder een nieuw beeldconcept en logo.

Let’s scale (up)

DeltaZuid helpt spinn-outs bij de transitie naar een commerciële organisatie. Lyteus (o.a. onderdeel van TNO) is hiervan een goed voorbeeld. Wij zijn begonnen met het bepalen van de identiteit, het bedenken van een internationale merknaam en het creëren van een onderscheidend merk. Om van daaruit de communicatie verder vorm te geven en zo de onderneming klaar te stomen voor de verdere groei.

Wat vind jij van DeltaZuid?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

DeltaZuid heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact