Eudonet

Eudonet is al 25 jaar CRM specialist voor branche- en belangenorganisaties, beroepsverenigingen en goede doelen.

Voor deze specifieke doelgroepen bieden wij volledig geïntegreerde software voor nagenoeg alle back en front office processen.

We onderscheiden ons door de breedte van de applicatie, snelle implementaties én ons commitment. Dat betekent voor jou dat wij met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring garant staan jouw doelstellingen op een efficiënte wijze te helpen realiseren en te borgen!

We staan dicht bij onze klanten en beschouwen onszelf als partner van onze opdrachtgevers. Samen streven we voortdurend naar het beste resultaat. Wij staan je bij om de verandering in gang te zetten, en blijven aan boord tot de nieuwe werkwijze succesvol is toegepast.

Grip op je communicatie

De CRM functionaliteit binnen de standaard software van STB CRM biedt content management op het hoogste niveau en geeft daarmee een belangrijke meerwaarde aan jouw marketing en communicatie. Dankzij uitgebreide segmentatie­mogelijkheden is het hart van jouw data een ijzersterke basis voor het selecteren van doelgroepen en persoonlijke communicatie.

Je beschikt over een standaard integratie met Spotler Mail+ voor professionele e‑mail­marketing. Relaties ontvangen op het juiste moment de informatie die voor hen relevant is, omdat het segmenteren via STB CRM uitermate eenvoudig is.

Connector voor STB CRM

Met de connector worden contactgegevens tussen STB CRM en Spotler Mail+ automatisch uitgewisseld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan- en afmeldingen. Zo beschik je altijd over de meest actuele contactgegevens in Spotler Mail+. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten.

Een e‑mail­adres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler Mail+ als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in STB CRM zichtbaar en opgevolgd met een alert. De juiste relatie­manager krijgt automatisch het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Op die manier behoud je het contact en is het e‑mail­kanaal weer open voor communicatie.

Wat vind jij van Eudonet?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Eudonet heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact