Irixs

Irixs ondersteunt klanten op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, Business Intelligence met Microsoft Power BI, AFAS Software én softwareontwikkeling. We automatiseren de volledige procesketen, helpen om inzicht te krijgen in de juiste stuurinformatie en adviseren op zowel operationeel als strategisch vlak. En met vestigingen in Enter, Vianen en Weert zijn we altijd dichtbij.

Ga je starten met een nieuw ERP-systeem AFAS Profit? Wil je het systeem of het organisatieproces verbeteren en anders inrichten? Of wil je meer rendement halen uit de software? Waar ga je beginnen? Onze businessconsultants helpen je, geven advies over het werkproces en ondersteunen bij de inrichting en het gebruik van Profit. Samen verbeteren we het organisatieproces en automatiseren je bedrijfsprocessen. Of zorgen ervoor dat data uit verschillende systemen samengebracht worden in Power BI voor to-the-point rapportages. Veel organisaties laten kansen liggen omdat zij niet weten hoe ze waarde uit hun data moeten halen. Data worden nog té vaak gebruikt om terug te kijken en te rapporteren over de afgelopen periode. Dit is tijdrovend en voegt weinig waarde toe. Een gemiste kans, want je kunt data ook gebruiken om vooruit te kijken: Welk potentieel binnen jouw organisatie blijft onbenut? Waar is winst te behalen in jouw processen? Waar liggen nieuwe kansen? Wil je datagedreven werken? Irixs helpt hierbij.

Je kunt bij Irixs terecht voor:

  • Implementatie en optimalisatie van AFAS Profit
  • Organisatieontwikkeling
  • Management rapportage (business intelligence)
  • Ondersteuning voor salarisverwerking, functioneel beheer en support
  • Systeemintegratie & koppelingen

Klantverhalen

Agristo

Agristo is wereldspeler als het gaat om de ontwikkeling en productie van diepgevroren aardappel­producten. Wij hebben Agristo geholpen met de overstap naar de HRM/Payroll module van AFAS.

SKPO

SKPO is een scholengemeenschap bestaande uit 36 scholen. SKPO wilde verbeteringen aanbrengen in hun bedrijfs­processen. Wij hebben hen geholpen de stap te zetten naar meer regie en een betere controle op de administratieve processen.

Wat vind jij van Irixs?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Irixs heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact