Mark@ing

Beheer jij een webshop of website en wil je meer omzet uit je bestaande bezoekers/klanten halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren niet alleen, maar wij zorgen voor een praktische aanpak die jou helpt om stap voor stap meer online omzet te realiseren. Dit doen wij door het verschaffen van méér inzicht, méér conversie en méér bezoekers.

Door het optimaliseren van je e‑mail­database, te A/B testen met onderwerp­regels en door data te verzamelen van jouw e‑mails zorgen wij er samen met jou voor dat e‑mail­marketing effectiever wordt ingezet.

Succesvolle cases

E-mailcampagne nieuwe service

Een klant van Mark@ing heeft onlangs een nieuwe service gelanceerd waarbij de desbetreffende producten (materialen) ook op maat gezaagd kunnen worden. Om deze nieuwe service te promoten bij zowel bestaande- als nieuwe klanten hebben we een uitgebreide e‑mail­campagne ingezet.

De resultaten van de campagne waren er goed. Door constant het proces te monitoren, uit te gaan van data en ervoor gezorgd te hebben dat de database steeds relevanter werd, hebben we het conversie­percentage van transacties drastisch omhoog gekregen!

Aankondiging nieuwe website

Een klant van Mark@ing heeft een nieuwe website (mét webshop) laten realiseren en wilde de huidige klanten hiervan graag op de hoogte stellen. Voorheen was het niet mogelijk voor klanten om online te bestellen.

Om de klanten te informeren hebben wij een e‑mailcampagne opgezet. De volgende doelen waren belangrijk:

  • Aankondiging nieuwe website/shop
  • Huidige klanten login laten aanmaken binnen webshop
  • Huidige klanten een bestelling te laten uitvoeren

Om de conversie goed te meten hebben wij in Google Analytics doelen ingericht en zijn de mailing­resultaten uitgebreid geanalyseerd.

Wat vind jij van Mark@ing?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Mark@ing heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact