Nxtlvl

Nxtlvl is dé e-commerce partner voor ambitieuze ondernemers die de volgende stap willen zetten.

Wat we doen? Wij focussen ons op het implementeren en doorontwikkelen van Digital Commerce applicaties, het leveren van marketing optimalisatie en IT-dienstverlening. We ontzorgen je en nemen de regie om jouw e-commerce activiteiten naar het volgende level te brengen. Ons streven is morgen beter te zijn dan vandaag en helpen je graag in een logische, langdurige samenwerking verder zodat jouw organisatie online kan floreren.
 

Onze visie op e-mailmarketing

Vergroot je bereik, cross- en upsell mogelijkheden en krijg meer inzicht in je klantgedrag met e-mailmarketing.

E-mailmarketing brengt je direct in contact met je (potentiële) klant en genereert waardevolle data en inzichten in je klantgedrag. Wij helpen je met: nieuwsbrief optimalisaties, e-mail workflows bouwen en beheren, A/B testen, klantsegmenten uitbouwen en uiteraard data analyse.

E-mailmarketing is slechts één onderdeel van de algehele online marketingstrategie. Want marketing is een samenspel van verschillende expertises, zoals content marketing, SEO, online advertising, e-mail automation, social media en CRO. Daarom werken we nauw samen met jouw marketingteam (of indien je dat niet hebt ons eigen team van experts) om ervoor te zorgen dat de e-mail inspanningen naadloos integreren met de andere activiteiten. Bovendien is elke organisatie anders. Daarom stellen we concrete, meetbare doelen op, afgestemd op jouw online doelstellingen. Wij geloven in een datagedreven aanpak, waarbij we voortdurend analyseren en optimaliseren op basis van de prestaties van jouw website.

Wat vind jij van Nxtlvl?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Nxtlvl heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact