Omines

Gedreven en nieuwsgierig, betrokken. Bonuscollega’s die je kan inzetten als verlengstuk van jouw organisatie, een echte sparringpartner voor complexe vraagstukken: dat is Omines Internetbureau. Sinds 2006 zetten wij onze kennis en expertise in voor de mooiste technische uitdagingen. Voor meer informatie, bekijk onze website.

Maatwerk oplossingen

Van den Berk boomkwekerijen

Voor Van den Berk hebben we een maatwerk webshop gemaakt waarbij de klant middels tientallen beschikbare filters de perfect boom te laten vinden. Na de oplevering van een webshop die perfect aansluit op hun wensen inclusief complexe maar razendsnel werkende filters hebben we doorlopend werkzaamheden verricht om de shop verder uit te breiden en uit te laten groeien tot een steeds grotere informatieve website daar omheen.

SMART Parking

Voor onze partner hebben we een parkeermanagementsysteem ontwikkeld. Het systeem ondersteund enerzijds langdurig parkeren met een reservering vooraf en anderzijds voor abonnement parkeren. Naast het beheren van reserveringen en parkeerplaatsen biedt het parkeermanagementsysteem ook de toegangscontrole die slagbomen direct met het systeem laat communiceren, om zo te kijken of een bestuurder binnen mag of niet.

Wat vind jij van Omines?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Wat klanten zeggen over Omines

23 december 2021
Absolute aanrader

Afgelopen jaar gestart met de ontwikkeling van een website. Hele fijne club mensen om mee te werken. Zeker een aanrader.

Bedankt voor jullie input en het snelle handelen!

Afgelopen jaar gestart met de ontwikkeling van een website. Hele fijne club mensen om mee te werken. Zeker een aanrader.

Bedankt voor jullie input en het snelle handelen!
E. vd L (Edux)
Go to top
Direct Contact