Pylades

Met Pylades als partner bij uw digitale transformatie en de inzet van vooruitstrevende techniek als Microsoft Dynamics 365 Business Applications, is uw organisatie klaar voor de toekomst. Dankzij onze uitgebreide kennis in verschillende branches bent u verzekerd van een passende oplossing.

Pylades is sinds 1986 actief als integrale IT dienstverlener en gespecialiseerd in de implementatie, optimalisatie en beheer van Microsoft Dynamics 365 ERP & CRM, Azure en het Power Platform.

Pylades is onder meer actief in de branches (technische-, zakelijke-, it-) dienstverlening, handel & logistiek, ledenorganisaties en (maak)industrie. Voor deze branches heeft Pylades specifieke oplossingen ontwikkeld, waaronder een integratie tussen Spotler en Microsoft Dynamics 365.

Co-creating your organization of the future

Samen bouwen wij uw organisatie van de toekomst. Welke nieuwe technologieën veranderen de markt waarin u opereert? Waar zitten de volgende verbeterpunten? We co-creëren een organisatie die klaar is voor de toekomst. Ook na de implementatie kunt u op ons blijven rekenen. We streven naar een partnership dat ervoor zorgt dat de strategie van uw organisatie helemaal up-tot-date is met de juiste processen en gerelateerde technologie.

Met onze brancheoplossingen (de Pylades Vertical Suites) bent u verzekerd van de beste aansluiting op uw business en profiteert u van een snel implementatietraject, compatibiliteit, integratie en toekomstige updates. We houden van een no nonsens aanpak: onze uitgangspunten zijn op pragmatiek, pro activiteit en eenvoud gebaseerd. Wij werken projectmatig en nemen de zorgen van onze klanten uit handen met altijd het eindresultaat in het vizier.

Vooruitstrevende technologie

Dankzij de end-to-end technologie van het Microsoft-ecosysteem bent u verzekerd van een platform waarmee u klaar bent voor de toekomst. Of dit nou het krachtige en flexibele Azure platform is, het Microsoft Dynamics 365 platform met haar intelligente business applications of het Microsoft Power Platform. Office-applicaties, Data en Business Applicaties bevinden zich in één geïntegreerde cloud.

Wat vind jij van Pylades?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Pylades heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact