SERA Business Design

SERA Business Design is jouw partner voor slimme systemen, strategische marketing en verfrissende concepten. Met in-huis programmeurs, consultants, marketeers en grafisch vormgevers kan SERA jouw organisatie vernieuwen op elke mogelijke manier.

Ruim 30 jaar geleden begonnen wij als softwarebedrijf, maar anno nu zijn we veel meer dan dat. We investeren volop in mensen, creativiteit, kennis en nieuwe technologie. Niet voor niets hebben we al diverse prijzen gewonnen op het gebied van bedrijfsvoering, vakkennis en innovatie.

Kenmerkend voor SERA is onze doortastendheid. Snel schakelen, doorpakken en knopen doorhakken zit in ons DNA. Doordat we zeggen waar het op staat, weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Met deze aanpak hebben we inmiddels meer dan 100 bedrijven geholpen.

Waar we trots op zijn

Grenzeloze e-mailmarketing en automation

De nieuwsbrief, bevestiging van een bestelling, automatische felicitatie; de mogelijkheden van e-mailmarketing zijn eindeloos. Een uitstekende manier om de loyaliteit van je klanten te verhogen, leads te verzamelen of méér te verkopen aan je klanten, dus.

Ons team creëert contactmomenten met relevante content, afgestemd op jouw bedrijf. Door dit proces te automatiseren, stuur je de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon. Samen ontwikkelen we multi-channel campagnes voor meer conversies, betere marketingprestaties en een verbeterde samenwerking tussen sales en marketing.

Recreatie software Dataduiker

In de recreatiebranche wordt veelal gewerkt met inefficiënte systemen. Er is vaak een apart systeem voor de ticketverkoop, een ander systeem voor de administratie, weer een ander voor de planning, en ga zo maar door. Raak je de kluts kwijt van al die systemen? SERA heeft de oplossing: Dataduiker.

Dataduiker stroomlijnt de processen van jouw sportbedrijf of zwembad. Van ticket- en snackverkoop tot aan toegangsbeheer, het volgen van de vorderingen van leerlingen, verhuur en boekhouding: Dataduiker overziet alles. En dat op een efficiënte manier in één overzichtelijke database.

Wat vind jij van SERA Business Design?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

SERA Business Design heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact