Valueproof

ValueProof biedt end-to-end marketing en communicatie oplossingen. Al 17 jaar helpen we healthcare, broadcasting en finance organisaties met slimme marketingstrategieën en ondersteunen we hen in de executie. We geloven in een multi-channel aanpak om de vaak complexe klant DMU’s in deze branches te kunnen bereiken en binden. E-mail marketing is hierin vaak een belangrijk kanaal. Met een combinatie van een eigen ontwikkelde methodiek en bestaande bewezen methoden faciliteren we hands-on strategie sessies, waarna onze creatieve afdeling de strategie vertaald naar concrete, aantrekkelijke (digitale) communicatiemiddelen.

Het werk van Valueproof

Hands-on e-mail marketing advies - Henry Schein

Hoe bindt je tandzorg professionals aan jouw merk? Hiervoor richte Henry Schein reeds een eigen loyaliteits­programma op waar klanten gespaarde punten kunnen inwisselen voor relevante zorg producten. De uitdaging aan ValueProof om klanten aan te zetten tot het gebruik van hun punten middels een e‑mail marketing campagne. Hiervoor zijn samen met de marketing en sales afdeling van Henry Schein persona’s gecreërd voor een goede afspiegeling van de brede klantengroep. Met duidelijke eigenschappen en communicatie voorkeuren per persona zijn op maat gemaakte e‑mail flows ingericht met de juiste trigger en content om engagement te bereiken.

Van digitale strategie tot implementatie - Chiesi

Hoe zorg je ervoor dat communicatie met verschillende doelgroepen volgens bepaalde richtlijnen verloopt? Voor Chiesi hebben we tijdens strategische workshops een communicatiehuis ontwikkeld bestaande uit drie area’s met specifieke content voor de verschillende doelgroepen van Chiesi. Ook kregen de bestaande middelen een logische plek in de communicatieflow. Vanwege SEO geoptimaliseerde minisites met specifieke content wisten patiënten zodoende hun weg naar Chiesi te vinden.

Wat vind jij van Valueproof?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Valueproof heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact