Zeo

Voor een optimaal effect is het belangrijk dat de mail op het juiste moment verstuurd wordt. Daarnaast moet de inhoud zeer relevant zijn. E-mail marketing automation kan op veel verschillende manieren toe gepast worden. Wij denken graag met je mee. Laten we om tafel gaan om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken. Samen bekijken we welke mogelijkheden voor jouw webshop het meest zinvol en effectief zijn.

Sinds 2006 geven wij vorm aan online wensen. Of het nu gaat om vindbaarheid, meetbaarheid of zichtbaarheid, wij zorgen voor aanwezigheid. Als ambitieus, aanpakkend en eigenwijs bureau hebben we maar één woord nodig: aandacht. Aandacht voor jou als individu en voor jou als merk. Die geven we vanuit een bruisende poort waar medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers zich thuis voelen. Een huis vol professionals die alles doen zodat jouw merk zich zo goed mogelijk kan laten zien. Daar zijn wij trots op!

Full service e-mail marketing

E-mail Marketing

E-mail is nog steeds één van de belangrijkste mediakanalen om je (potentiële) klanten te bereiken. Het versturen van nieuwsbrieven en andere e-mails kunnen bijdragen aan het verhogen van de omzet en het verbeteren van de klanttevredenheid.

Bij e-mail marketing is het belangrijk om allereerst het doel vast te stellen. Wanneer dit helder is, kan er in overleg een strategie uitgewerkt worden. De e-mail marketing campagnes zijn meetbaar, waardoor we kunnen analyseren en optimaliseren om zo het resultaat te verbeteren.

E-mail Marketing Automation

E-mail marketing automation kan op veel verschillende manieren toe gepast worden. Naast het versturen van bijvoorbeeld een nieuwsbrief is het ook mogelijk om marketing automation in te zetten. Voorbeeld: je wilt een koper graag vragen wat hij van zijn aankoop vindt. Er wordt naar enkele dagen automatisch een mail verstuurd naar de juiste persoon. Dit kan in dit geval zorgen voor het verhogen van het aantal reviews.

Wij hebben jarenlange ervaring met e-mail marketing en kijken graag met je mee mee welke mogelijkheden voor jouw bedrijf het meest zinvol en effectief zijn. 

Wat vind jij van Zeo?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Zeo heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact