Zorgeloos starten met Spotler Mail+ dankzij de ondersteuning die Spotler standaard biedt

Spotler @

Software with a Service

Spotler is meer dan e-mail marketing software. Wij bieden je een zorgeloze start en helpen je daarna om je prestaties te verbeteren. Wij willen graag dat je met onze software relevanter communiceert en betere e-mail marketing resultaten behaalt.

Spotler zorgt voor de volledige onboarding waarbij we onder andere aan de slag gaan met de nodige templates, database-integraties en technische inrichting van je account. Daarnaast ontvang je een gebruikers­training. Heb je vragen over het gebruik van Spotler Mail+, dan kun je altijd direct bellen met het support­-team. Zo garandeert Spotler software zonder frustraties!

Zorgeloos starten met Spotler Mail+

Niets is zo vervelend om alles zelf te moeten uitzoeken als je start met nieuwe software. Daarom garanderen wij een zorgeloze start.

Samen met jou doorlopen we na de eerste intake het volgende stappenplan:

1

Account aanmaken en inrichten

2

Template ontwerp en omzetting

3

Integratie met CRM, CDP of webshop

4

Training in gebruik van Spotler Mail+

5

Leer alles over e-mail marketing in Spotler Academy

6

Telefonische support voor al je vragen

1. Account aanmaken en inrichten

Nadat je voor Spotler hebt gekozen, neemt ons customer success team contact met je op. Wij vragen naar jouw wensen voor het Spotler Mail+ account en zal ervoor zorgen dat de volgende zaken worden ingericht zoals jij dat graag wil:

  • Aan- en afmeldpagina en campagne
  • Profielwijzigenpagina en campagne
  • Structuur van databasevelden
  • Accountinstellingen (afzendernaam, reply-adres)

2. Template begeleiding of ontwerp

Tijdens de intake komen ook je templates voor het verzenden van nieuwsbrieven, eventuele campagneberichten en je landingspagina’s ter sprake. Je kunt met onze handige template editor zelf een Standaard template maken in je eigen huisstijl. Heb je specifieke designwensen en wil je afwijken van een Standaard template? Dan kunnen onze e-mailontwerpers speciale contentblokken of een volledig template op maat voor je ontwerpen.

Lees meer over mogelijkheden voor je template-ontwerp

3. Integratie met CRM, CDP of webshop

Als je wil dat Spotler Mail+ wordt gekoppeld aan je CRM-systeem, CDP of je webshop-pakket, dan helpen wij je daarbij. We hebben meer dan 35 standaard connectoren op de plank liggen die wij – al dan niet met onze integratie­partners – voor je inrichten.

We hebben ook een API waar je een eigen koppeling mee kunt maken. Heb je geen systeem om mee te koppelen? Dan doen we een data-import van je huidige e-mailbestand voor je.

4. Training in het gebruik van Spotler Mail+

Tijdens de intake plannen we ook alvast een gebruikerstraining in. Je kunt na onze leuke en informatieve training succesvol met de software aan de slag.

Producttraining

Je krijgt uitleg over de modules van Spotler Mail+ en je leert hoe je succesvol nieuwsbrieven vanuit Spotler Mail+ verstuurt en formulieren en enquêtes inzet. Daarnaast lichten we toe hoe je je resultaten kunt analyseren. Ook inspireren we je natuurlijke met aansprekende voorbeelden en best practices.

Workshop Automation

Leer hoe je geautomatiseerde e-mail marketing toepast. We laten veel voorbeelden zien van succesvolle geautomatiseerde campagnes. Het voordeel van deze workshop is dat je in je eigen account aan de slag gaat en direct je eigen campagne(s) live hebt.

5. Leer alles over e-mail marketing in Spotler Academy

Als je account helemaal is ingericht, dan ben je klaar om je eerste mailing te versturen. Om je hier in te begeleiden leer je alle aspecten van e-mail marketing in ons leerplatform Spotler Academy. Bijvoorbeeld hoe je de resultaten kunt analyseren en wat je kunt doen om je mailings te optimaliseren.

In de Spotler Academy staan informatieve en praktische e-cources die je alles leren over e-mail marketing. Daarnaast vind je er white papers, webinars, onderzoeksrapporten en checklists.

6. Telefonische support voor al je vragen

Hoe prettig onze software ook is en hoe fijn je onboarding ook is geweest, je kunt altijd tegen een probleem aanlopen waar je zelf even niet uitkomt. Dan is het fijn om te weten dat je altijd ons supportteam telefonisch kunt benaderen en bereiken. Wij helpen je direct verder!

Daarnaast hebben we uitgebreide Help Centers voor Mail+, SendPro en MailPro waar je handleidingen, stappenplannen en veel informatie vindt die je verder helpt.

Image
Go to top
Direct Contact