Op 19 september is het e‑commerce kennisevent Shopping Today 2019. In de DeFabrique in Utrecht staan ongeveer 50 praktische cases en kennis­sessies op het programma. Onderwerpen als trends, consumentengedrag en technologie worden uitgebreid behandeld. Naast de kennis­sessies zijn er ook interessante keynotes van o.a. Nespresso, Signify en Chiquelle.

Spotler is er ook bij. Tim Bout verzorgt namens Spotler een interactieve presentatie waarin hij uitlegt doe je door de inzet van e-mail marketing meer geld kunt verdienen in je webwinkel. En dat doet hij uiteraard aan de hand van mooie e‑mail marketingcases:

Hoe verdien je meer met webshop?

De inzet van e-mail marketing (automation) voor je webshop zou inmiddels een no-brainer moeten zijn. E-mail zorgt voor meer traffic, conversie en retentie. In 2018 heeft 72% van de Nederlanders volgens het Nationaal E-mail Onderzoek minimaal één aankoop gedaan naar aanleiding van een e-mail van een webshop. En volgens onderzoek van de DMA levert iedere dollar geïnvesteerd in e-mail(marketing) 38 dollar op. In zijn presentatie komt Tim Bout met inspirerende voorbeelden, handige tips en heldere inzichten waarmee je direct na Shopping Today aan de slag kunt voor wat betreft jouw e-mail marketingactiviteiten.

De sessie kun je volgen op:

Donderdag 19 september 2019 om 13:30 – 14:00 uur in DeFabrique te Utrecht.

Koop je Shopping Today ticket met korting

Met de kortingscode SHOP19SPOTLER krijg je nu € 50,- korting op jouw ticket.

Over de sprekers

Tim Bout is verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe klanten bij Spotler. In die rol enthousiasmeert, adviseert en inspireert hij hen om succesvol e‑mail­marketing te bedrijven met de e‑mailmarketing­oplossing van Spotler. Tim spreekt dagelijks met organisaties die gebruik maken van Magento, Shopware, Woocommerce, ASPOS, Lightspeed en andere e‑commerce platformen. Hij spart met hen over hoe zij van de voordelen van de integratie tussen deze platformen en Spotler-software kunnen genieten. Hij vertaalt hun wensen en behoeften naar een concrete onboarding waardoor zij succesvol kunnen starten.