Elk jaar beoordelen beslissers in de online industrie de verschillende dienstverleners in hun eigen e-businessmarkt. Het is dus een onderzoek voor en door de online industrie. Dit bekende jaarlijkse onderzoek – de Emerce100 – beoordeelt ook andere organisaties binnen de Spotler Group. Zowel Spotler, Tripolis, OBI4wan als Squeezely scoren erg goed dit jaar. Spotler scoort in de categorie ‘E-mailmarketing software’ zelfs als enige een 5,5 van de 7 sterren en staat hiermee op nummer 1.

Blij met nummer 1 positie

“Fantastisch dat wij als leverancier van e-mail marketingsoftware op nummer 1 staan. Afgelopen jaren hadden we ook al een topnotering, maar dit jaar scoren we nog hoger en staan als enige op nummer 1. Dat betekent dat e-business professionals onze software en onze manier van werken steeds meer waarderen. En dat is echt goed nieuws, want het houdt in dat onze propositie van een SaaS-bedrijf with a service en niet alleen as a service voet aan de grond krijgt. En ik ben natuurlijk superblij voor Squeezely, OBI4wan en Tripolis die ook geweldige scores laten zien,” aldus Mark van den Berg, managing director bij Spotler.

Mooie scores bij bedrijven uit de Spotler Group

De bedrijven uit de Spotler Group scoren goed dit jaar in de Emerce100.

In de categorie ‘E-mailmarketing software’ staat Spotler met een 5,5 van de 7 sterren op nummer 1. Tripolis scoort ook goed met 4 sterren.

In de categorie ‘Analytics & optimalisatie software’ scoort Squeezely erg hoog met 6 sterren.

In de categorie ‘Social software’ scoort OBI4wan 5 sterren.

In de categorie ‘Bureaugroep’ is nu ook de Spotler Group opgenomen met 5 sterren. In de Spotler Group zitten de bedrijven Spotler NL, Spotler UK, Flowmailer, OBI4wan, Pure360, Squeezely en Tripolis.

Interview in de Emerce100

De bedrijven uit de Spotler Group vullen elkaar bijzonder goed aan. Mark van den Berg (Spotler) gaat hier in een interview voor de Emerce100 op in met zijn directie-collega’s van Squeezely en Flowmailer. Tim Hoefnagel (Squeezely) en Richard van Looijen (Flowmailer) vertellen dat zij samen met Mark van den Berg drie verschillende bedrijven aansturen, maar wel drie bedrijven zijn die software maken met hetzelfde doel: bedrijven verbinden met hun klanten.

Spotler, Squeezely en Flowmailer leveren elk Best-of-Breed-producten en geen all-in-one-oplossingen. Om die reden vullen de drie organisaties elkaar goed aan. Squeezely is de perfecte match als je een Customer Data Platform zoekt, Flowmailer zorgt voor een vlekkeloze aflevering van al je transactionele e-mailstromen en met Spotler heb je krachtige software voor e-mail marketing automation in handen. Nu ook het onderzoek van Emerce de kracht van deze drie afzonderlijke bedrijven onderstreept, kun je voor veel belangrijke online diensten uitstekend terecht bij de Spotler Group. Lees het hele interview.

Inrichting van het onderzoek

Voor de zeventiende editie in 2022 van de Emerce100 werkte de redactie wederom samen met het onderzoeksbureau Motivaction. Ongeveer duizend bedrijven zijn gewogen en gewaardeerd op een zevenpuntsschaal in tientallen verschillende online categorieën.

Ook scoren met je online marketing?

Neem contact op met onze specialisten en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. We bekijken graag samen met jou hoe je verder kunt groeien met je online marketing.