Met trots maken we bekend dat Spotler op 13 december 2018 is uitgeroepen tot beste zakelijke dienstverlener in de categorie Digital Marketing & E‑commerce van de MT1000. De Management Team Digital 1000 of MT1000 is een omvangrijk en gerenommeerd onderzoek onder meer dan 2.000 bedrijven dat wordt uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation.

Opzet onderzoek
Aan de MT1000 van 2018 hebben 4.476 beslissers meegewerkt. Zij konden 2.081 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. Op de site van MT1000 staat nadrukkelijk dat ‘ervaringen, niet slechts reputaties, de basis vormen voor de MT1000.’

Het onderzoek doet uitspraken over de prijsstelling, de service, de support, de communicatie en de klachtafhandeling van de onderzochte bedrijven. Daarnaast speelt de Net Promoter Score of de mate waarin het bedrijf wordt aanbevolen aan anderen een belangrijke rol in het onderzoek.

Spotler op de eerste plaats
In de categorie Digital Marketing & E-commerce staat Spotler op de eerste plaats:

Spotler krijgt in het onderzoek een Net Promoter Score van maar liefst +60 en blinkt uit in klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

De respondenten maakten gebruik van het bekende systeem 5 star rating. Het onderzoek meldt hierover het volgende:

‘Respondenten konden tot 5 sterren geven. Gezamenlijk vormen deze waarderingen de basis voor de ranking in de MT1000. Om bedrijven met veel goede waarderingen te belonen, werden de uitkomsten vervolgens vermenigvuldigd met een logaritmische multiplier. De bedrijven die de ranglijsten aanvoeren, worden dus niet alleen erg goed gewaardeerd door hun klanten, het zijn ook relatief véél klanten die voor deze bedrijven kiezen.’

Uiteraard zijn wij er trots op dat wij met onze software én services zo goed worden beoordeeld onder de deelnemers aan het onderzoek en dat wij hierdoor zeer gerenommeerde bedrijven in en buiten onze branche achter ons laten. Iedereen die op ons heeft gestemd en ons zo positief heeft beoordeeld: bedankt!

De dienstverlening van Spotler
Spotler staat in de markt bekend als de organisatie die e-mail marketing graag makkelijker maakt. Wij merken dat veel marketeers het lastig vinden om zelf goed e-mail marketing toe te passen en dat ze daarin gerichte ondersteuning zoeken. Spotler biedt deze ondersteuning.

Spotler zorgt voor prettige software, praktische educatie, snelle support en een zorgeloze start. Marketeers krijgen zo de volledige controle over de software en ze krijgen alle kennis aangereikt om deze software slim in te zetten. En met de uitkomst van de MT1000 kunnen wij nu ook onafhankelijk aangeven dat deze dienstverlening wordt gewaardeerd.

De MT1000 is op donderdag 13 december verschenen in een gedrukte oplage van 50.000 exemplaren. Voor meer informatie over deze jaargang van de MT1000 verwijzen we je graag naar de website van Management Team.