Het heeft even geduurd, maar we mogen in juni weer: de Spotler Roadshow voor Spotler Partners! Onze partnermanagers toeren 2 weken lang met onze Spotler Bus door Nederland.

Van 13 tot en met 24 juni toeren onze partnermanagers Peter, Michiel en Wayne langs 40 locaties om Spotler Partners te ontmoeten en onze nieuwste features te laten zien.

Nieuwste features van Spotler

Onze partners kunnen tijdens de roadshow als eerste onze nieuwe Automations module bekijken. Met onze Automations module kun je uitgebreide automatische e-mailcampagnes maken.

Wij houden er van om complexe zaken eenvoudig te maken en dat is exact wat we bij onze Automations module hebben gedaan. Onze module onderscheidt zich van andere automation builders doordat je wel complexe campagnes kunt instellen, maar toch altijd goed overzicht houdt over alle elementen. Daarnaast kun je je campagnes van A tot Z goed testen waarin onze software je begeleidt.

In 30 minuten worden alle mogelijkheden van de Automations module op een groot scherm gepresenteerd en krijgen de partners de gelegenheid om zelf de module te verkennen in onze software.

Spotler Bus bezoekt 40 locaties

De Spotler Bus rijdt van Zoetermeer naar Utrecht, van Amsterdam naar Apeldoorn en alles er tussen in. Ben jij als Spotler Partner benieuwd of de Spotler bus ook bij jou in de buurt komt? Bekijk de route om te zien langs welke locaties we bezoeken.

Word ook Spotler Partner

Bereid je online diensten uit met de prettigste oplossing voor professionele e-mail marketing automation: de software van Spotler. Wij leveren de software en jij levert de aanvullende diensten voor je klanten. Denk aan designopdrachten, opzetten van campagnes en full service dienstverlening. Samen zorgen we voor meer traffic, meer interactie en meer conversie voor je klant.