Spotler heeft een nieuwe connector ontwikkeld voor AFAS Profit. Ten opzichte van de vorige connector zijn er aantal functionaliteiten toegevoegd. Hierdoor biedt de koppeling nog meer voordelen. De vernieuwde koppeling is inmiddels ook officieel door AFAS gecertificeerd. Iets waar wij bijzonder trots op zijn!

Synchronisatie tussen AFAS Profit en Spotler

De connector synchroniseert alle contacten, permissies en NAW-gegevens. Zo zijn de meest actuele contactgegevens altijd voorhanden. Tevens worden wijzigingen in data in beide systemen bijgewerkt. Tot slot kan AFAS Profit bijvoorbeeld worden verrijkt met klikgedrag in verzonden mailings.

Bounces, aanmeldingen en afmeldingen

Nieuw in deze connector is dat bounces, aanmeldingen en afmeldingen voor de nieuwsbrief automatisch worden verwerkt in AFAS. Dit betekent dat hier geen maatwerk inrichtingen meer voor nodig zijn, maar dat dit proces voor iedere AFAS gebruiker nu hetzelfde is ingericht in de connector. Voordeel is daarnaast dat ook het e-mailbestand altijd up-to-date is in zowel Spotler als AFAS.

Launching Customers: AFAS en Spotler

Spotler heeft in eigen beheer een Connector Platform ontwikkeld waarmee op een generieke manier vrij eenvoudig en snel een connector kan worden ontwikkeld voor welke software dan ook. Eerder werden op basis van dit platform al connectoren ontwikkeld voor de integratie met Magento 2 en Salesforce. Nu rolt met de Spotler-connector voor AFAS Profit een derde standaardkoppeling van de band die volledig in eigen beheer is ontwikkeld. Voor de livegang van deze connector hebben AFAS en Spotler de vernieuwde connector uitvoerig getest. Beide bedrijven werken inmiddels naar volle tevredenheid met de connector.