Verrijk je e-mails met
dynamische PDF bijlagen

header large

Verstuur gepersonaliseerde bestanden

Verbeter de ervaring in de inbox met dynamisch gegenereerde, gepersonaliseerde bijlagen! De sjabloon-engine van SendPro stelt je in staat om veel meer te creëren dan alleen e-mail en sms. Genereer moeiteloos gepersonaliseerde PDF’s, CSV’s, kalenderitems en meer.

Gepersonaliseerde bijlagen

Geen aparte software nodig

Je hoeft geen extra software meer aan te schaffen voor het verzenden van een bijlage via e-mail, maak ze gewoon dynamisch aan. Met SendPro maak je elke gewenste bijlage en voeg je ze direct toe aan je berichten.

Dynamisch gegenereerde PDF’s worden gemaakt wanneer je ze nodig hebt. Maak een PDF-sjabloon in SendPro en vul het met de benodigde variabelen. Vergelijk het met het gebruik van een e-mailsjabloon: het ontwerp en de inhoudsblokken zijn er en de gegevens worden toegevoegd op het moment dat ze klaar zijn om te verzenden! Met PDF-creatie in SendPro kun je meer gegevens uit je bronsystemen halen. De PDF is altijd up-to-date en je kunt PDF-bijlagen maken in je eigen merkstijl.

Meer dan alleen PDF-bestanden

Bijlagen komen in allerlei vormen en maten. De meest populaire e-mailbijlagen zijn Office-documenten, kalenderitems, HTML- en PDF-bestanden. Maar je kunt ook andere soort bestanden personaliseren.

Wees creatief met je bijlagen. Maak sjablonen voor praktisch elk bestandstype dat je klant ooit nodig zou kunnen hebben. Van eenvoudige kalenderitems tot .csv-uploads voor apps van derden, zoals je ERP- of financiële applicatie. Altijd in jouw huisstijl.

Wil je ook dynamische PDF-bestanden toevoegen aan je e-mails?

Gebruik SendPro om professionele dynamische bijlagen te ontwerpen en toe te voegen aan je berichten. Wil je zien hoe het werkt?

Image
Go to top
Direct Contact