E-mail & SMS API

Lever al je e-mails en SMS-berichten af via één centraal API platform

header large

Verstuur e-mails en SMS-berichten via SendPro

Als je op zoek bent naar een manier om je e-mails en sms-berichten in de inbox van je klanten te krijgen, dan is de geavanceerde API van SendPro de oplossing. Vertrouw op een platform met de beste up-time en de hoogste inbox placement rate. Sluit je bedrijfstools aan, authenticeer je domeinen, leun achterover en geniet!

SendPro API

Met de SendPro API (Application Programming Interface) koppel je al je berichtstromen aan één platform. De API geeft je de vrijheid om van simpele data een complete inbox-ervaring te bieden aan je ontvangers. Bovendien kun je de resultaten in real-time terugkoppelen aan je bronsysteem.

Hoe het werkt

De API doet veel meer dan alleen je e-mails via ons platform verwerken en in de inbox afleveren. Nadat de API het SendPro-platform van de nodige informatie heeft voorzien, kun je eenvoudige gegevens omzetten in prachtig opgemaakte (transactie)e-mails. De mogelijkheden zijn eindeloos, van geavanceerde data templating tot planning, van dynamische bijlagen tot het herschrijven van enveloppe details.

Daarnaast is het mogelijk om bronsystemen te koppelen aan SendPro door middel van onze REST API. Je kunt dan meteen e-mail versturen via de REST API, zonder eerst contacten aan te maken. Natuurlijk zijn alle statistieken door middel van de REST API weer op te halen. Voor het koppelen van een bronsysteem (source) aan SendPro heb je vier opties:‍

  • GET – hiermee haal je een source op
  • PUT – wanneer je een source wilt updaten
  • POST – bij het aanmaken van een source
  • DELETE – om de source weer te verwijderen

Benieuwd naar onze E-mail & SMS API?

Wil je weten hoe jouw organisatie onze E-mail & SMS API kan benutten? Test het gratis in een SendPro trial account. Vraag deze vrijblijvend aan en ga vandaag nog aan de slag.

Image
Go to top
Direct Contact