Transactionele e-mailtemplates compleet in jouw huisstijl

header large

Bereik je publiek met geavanceerde transactionele e-mails

SendPro heeft unieke manieren om data uit je zakelijke apps te gebruiken in overtuigende en responsieve e-mails. Verbeter de ervaring van je klanten met hyper-gepersonaliseerde e-mails die er geweldig uitzien op elk apparaat.

Hyperpersonaliseer je e-mails

Onze template-engine is ontwikkeld om de meest complexe gegevens te verwerken die worden verzonden vanuit je bronsystemen, zodat je ontvangers precies krijgen wat ze moeten weten. Geavanceerde orderregels, aangepaste Magento-gegevens of andere gegevens over je klant. En als je apps niet over de benodigde gegevens beschikken, haal je ze gewoon op uit de cloud met de Externe Data Flowstep!

Bouwstenen voor e-mail

Onze template-engine voor e-mails kan complexe gegevens verwerken zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Maak de slimste e-mails die je ooit hebt verstuurd, verrijkt met alle gegevens die je mogelijk nodig hebt. De editor stelt je in staat om templates te maken met herbruikbare blokken – headers, voetteksten, achtergrondkleuren, orderitems – bijna als het bouwen van een LEGO-huis.

Creëer converterende e-mails

SendPro stelt je in staat om e-mails te versturen waar je klanten dol op zijn. Verrijk de saaie e-mails van je zakelijke apps met overtuigende designs, gepersonaliseerde bijlagen en tal van andere mogelijkheden. Ontgrendel het volledige potentieel van transactionele e-mail en voeg relevante tekst, product cross- en upselling toe. Voeg tijdspecifieke blokken toe aan alle relevante e-mails en bewerk ze vanuit slechts één plek.

Meerdere merken, meerdere talen, één template

Met SendPro bespaar je tijd aan onderhoud van je sjablonen, omdat je gemakkelijk verschillende talen en verschillende merken in hetzelfde e-mailsjabloon kunt gebruiken. Dit betekent dat je één template kunt maken voor al je transactionele e-mails, ongeacht de branding of taal, waardoor je efficiënter kunt werken en je tijd kunt besteden aan andere belangrijke taken.

Ook behoefte aan goede en mooi opgemaakte transactionele e-mails?

Met SendPro kun je dit goed aanpakken! Benieuwd hoe het werkt? We laten het je graag zien.

Image
Go to top
Direct Contact