Transsmart Smartbook koppeling

Kies uit 300+ vervoerders voor jouw verzending met de Smartbook oplossing van Transsmart.

Image

Transsmart Smartbook koppeling

Als webshophouder ben jij als geen ander bekend met het zoeken van de juiste vervoerder voor jouw verzendingen. En dat dit behoorlijk wat tijd kan kosten hoeven we je ook niet te vertellen. Maak daarom gebruik van de SmartBook oplossing van Transsmart.

Boek je verzendingen via Transsmart

Via de koppeling met Transsmart stuur je orders uit Spotler Connect door naar het online portal van Transsmart. Vanuit dit portal kan je in één overzicht jouw bestellingen bij verschillende vervoerders in (laten) boeken. Met keuze uit meer dan 300 vervoerders vind je hier altijd een vervoerder die geschikt is voor jouw verzending, zowel in binnen- en buitenland.

Zodra je verzending aangemeld is bij de vervoerder en het verzendlabel is aangemaakt, ontvangt Spotler Connect de verzendinformatie, waaronder het Track & Tracenummer via de koppeling. Deze geven we op onze beurt dan weer door aan het verkoopkanaal waar de order op is binnengekomen, zodat jouw klant op de hoogte kan worden gebracht van de verzending en het Track & Tracenummer.

Hoe activeer je de Smartbook koppeling?

Als je van deze koppeling gebruik wil maken, moet je je eerst als klant aanmelden bij Transsmart. Wij hebben de volgende gegevens van je nodig:

  • Jouw Transsmart klantnummer
  • API credentials

Met deze gegevens kun je in je Spotler Connect account de Transsmart koppeling activeren. Natuurlijk kun je ook een bericht naar onze supportdesk sturen, zodat wij deze koppeling voor je kunnen activeren.

Activeer je Transsmart Smartbook integratie

Om Transsmart Smartbook te integreren, registreer gratis een account bij Spotler Connect. Via onze self-onboarding kun je met een paar muisklikken je integratie configureren. Spotler Connect regelt de rest en binnen 15 minuten kan je integratie operationeel zijn.

Image
Go to top
Direct Contact